Jirkush píše:
nerazzurro píše:
to jako je další web o MLB v čr?... kdyby radši ten co píše tam šel pást sem
Jo, on už tu kdysi psal pod nickem "slina", ale pak si udělal vlastní web. Já už jsem mu to dokonce nabízel, ať píše taky sem, ale nechtěl...
Přitom podle mě by to bylo fajn, mít jeden web na MLB a jeden na českou ligu, bylo by to pro všechny přehlednější a slina by tady měl možná i větší čtenost
Obavam se, ze vetsi ctenost by asi nebyla. Kdyz vidim, ze clanky na moji strance maji ctenost od 150 do 500 unikatnich navstevniku.... Navic Milujeme Baseball neni jen o clancich na mem webu, ale o celkove propagaci baseballu v mediich. Pisu o baseballu take pro Aktualne.cz, pomaham klubum vypracovavat tiskove zpravy, komunikuji ze zahranicnimi novinari a snazim se propagovat pres ne cesky baseball i ve svete. Cile komunikuji s MLB a v prubehu kvalifikace na WBC se mi povedlo dojednat zdarma prenosy ze zapasu kvaldy pro ceske fanousky (puvodne mely byt pristupne pouze pro USA a Portoriko) atd. Nepisu to sem proto, abych se chlubil, ale abyste pochopili, ze Milujeme Baseball je vic nez jen o clancich na zminenem webu. Samozrejme na druhou stranu nechci hanit vas web, prave naopak, sam jej rad navstevuji... Upustil jsem take od tvorby diskuzniho fora na svem webu, protoze to vase je dostacujici...