Právě je pondělí 25. listopad 24, 22:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 146 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Offseason 2012 (trady, podpisy atp...)
PříspěvekNapsal: čtvrtek 26. leden 12, 16:35 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

Oblíbený tým: Boston Red Sox
Fajne si to tady rozepsal, prave tohle jsem cekal. Nemam k tomu vic co rict. ;)

PříspěvekNapsal: pátek 27. leden 12, 02:02 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

pánové pěkně si to dáváte :thumbright:

já vidím jako jediný problém v délce kontraktu nic víc, jinak si myslím že dobrý tah.

Brewers jsou celkem v háji Prince fuč, Braun 50 zápasu stopka,Betancourt v KC, McGehee v PIT, takže průvan, nárady v podobě Ramireze z CUBS a Alex Gonzalez z ATL sice jsou, ale i tak ten Central NL bude zajímavý, asi St.L s přehledem i bez alberta.

Co mě trochu ale znepokojuje to jsou moji Red Sox, ticho po pěšině jen řez v bullpenu a to dost značný, ale je třeba nový vítr, protože co předvedli loni v závěru o tom mám ještě teď noční můry :angryfire:

PříspěvekNapsal: pátek 27. leden 12, 03:38 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
inak teda nemyslim si ze Cards ziskaju diviziu s prehladom... zautocit na divizny titul sa totiz chystaju u Reds...

priviedli Marshalla ako setupa a Madsona ako relievera, obaja su v mojich ociach spickovy relieveri, naviac ziskali do rotacie kvalitneho SP ako je Mat Latos

palka viacmenej ostala pohromade a pribol este Mesoraco ako prospect, takze podla mna to bude minimalne zaujimavy suboj medzi Reds a Cards, a rozhodne hodlam podporit v tomto Reds :-)

PříspěvekNapsal: pátek 27. leden 12, 07:52 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
pupekson píše:
Brewers jsou celkem v háji Prince fuč, Braun 50 zápasu stopka,Betancourt v KC, McGehee v PIT, takže průvan, nárady v podobě Ramireze z CUBS a Alex Gonzalez z ATL sice jsou, ale i tak ten Central NL bude zajímavý, asi St.L s přehledem i bez alberta.

Co mě trochu ale znepokojuje to jsou moji Red Sox, ticho po pěšině jen řez v bullpenu a to dost značný, ale je třeba nový vítr, protože co předvedli loni v závěru o tom mám ještě teď noční můry :angryfire:

Hele, já o Brewers až tak velkej strach nemám, i když bez Fieldera budou vážně hodně slabší. Braun už ten trest doopravdy má? Podle mě, nebo spíš podle toho, co jsem zatím čet, tak pouze čelí hrozbě trestu a čeká na rozhodnutí komise. Ale pokud ho již má, tak jsou fakt ztracení. Jinak se mi ale zdá, že na těch dvou pozicích posílili. Alex Gonzalez je na pálce stejně silnej, k tomu je 2x lepší obránce. Aramis Ramirez je prostě kvalitnější hráč jak McGehee. A navíc získali toho Japonce do OF, což bude asi zajímavej hráč. Bohužel podepsali Tonyho Plushe na další rok, ale kdo chce kam, pomozme mu tam, oni dojedou na to, že si v týmu drží takovýho neurotickýho vola.

Co se týče Red Sox, tak buď rád za Andrewa Baileyho. Na druhou stranu pokud bude házet dobře jako Papelbon (i když já si nemyslím, že by moh bejt lepší), tak v tom není žádný posílení.

Jako problém vidím podpis Bobbyho Valentina, což zaprvý podle mě není moc kvalitní manažer a zadruhý je to asi nejmíň sympatickej člověk, kterýho sem kdy měl tu čest vidět na ESPN. To jeho afektovaný vystupování a infantilní průpovídky - jediný pozitivum je, že nebude otravovat v Sunday Night Baseball.

PříspěvekNapsal: pátek 27. leden 12, 07:55 
Stálý hráč
Stálý hráč

Blackhawk píše:

Fajn, tak aspoň všechno nejlepší, když máš podle webu narozeniny :cheers: :thumbright:

PříspěvekNapsal: pátek 27. leden 12, 08:34 
Stálý hráč
Stálý hráč

Arredondo agrees to two-year deal with Reds

Dobrej tah od Reds. Tenhle kluk bude jednou určitě closer, slibně rozjetá kariéra velkýho talenta, kterýho výrazně zbrzdila Tommy John surgery. Loni už házel hodně solidně, a to byl první rok po návratu, letos by mohl mít čísla na úrovni těch nejlepších.

Fanoušci Reds jsou z toho docela nadšení, je jasný, že je v něm daleko víc, jak v nějakým Chapmanovi.

PříspěvekNapsal: pátek 27. leden 12, 09:53 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

Chazy píše:
Blackhawk píše:

Fajn, tak aspoň všechno nejlepší, když máš podle webu narozeniny :cheers: :thumbright:

Diky :)

Jako darek tu mam Codyho Rosse :D Vcera jsem se dival na video o nem, ze by mel prijit - wtf? Proc? Asi je to nahrada za JD a ten v Bostonu uz skoncil? Pokud vim tak na svou sanci budou letos cekat i Sweeney a Kalish. Nebo ma vnejsi pole vypadat takto? Crawford - Ellsbury - Ross ?? Co si o tom myslite?

Andrew Bailey je dobra posila, jsem rad ze prisel.

Naposledy upravil Blackhawk dne pátek 27. leden 12, 09:55, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: pátek 27. leden 12, 09:54 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

No Reds by měli šetřit na příští sezonu kdy končí smlouva Votto a jelikož má stejného agenta jako Prince a Albert tak se taky bude licitovat hodně vysoko kolem 20-23melounů za rok to bude

Braun to ještě nedostal to je pravda, ale jelikož se baseball stále snaží dostat na OH a tresty za doping je jeden z největších problému (+neochota MLB přerušit ligu a poslat profiky)nečekám nic jineho že fasne 50zapasu(v atletice, ale třeba i ve fotbale by dostal 2roky)

u Reds je škoda že nezustal Cordero byl by to s Madson asi neprůstřelný bullpen, ale 2 top closer si může držet jen Yankees :wink:

Co se týka red sox tak Bailey asi nebude lepší než Papelbon ale zas traged nebude. Chtělo by to ovšem ještě někoho do SP. Uvidme jak to dopadne s J.D., celkově ale zatím opticky oslabení oproti loňsku.

PříspěvekNapsal: pátek 27. leden 12, 10:07 
Stálý hráč
Stálý hráč

Ross je podle mě opravdu jen průměr, ale z jeho pohledu to bude fajn, na Fenway se mu bude solidně pálit. Já to vidím tak, že přichází spíš jako backup a když se mu bude dařit, bude hrát.

Tak mně jde spíš o to, jestli je potvrzený, že doopravdy dopoval a že oba výsledky byly pozitivní. Pokud ano, tak je samozřejmý, že těch 50 schytá. Jinak baseball fakt na olympiádě není? Dřív byl, ne? A teda to mě moc netrápí, když máme World Baseball Classic.

Takle bude mít neprůstřelnej pen Toronto no. Santos a Cordero. Fakt nevím, koho z nich přesvědčí, aby byl rád jen setup.

Psali jste tu o tom, že Mariners získali Hisaši Iwakumu? To bude hodně zajímavej SP, mohl by Marinrs posunout výš. Dvojka za Felixe, k tomu Noesi a půjde se na PO :lol: ..

PříspěvekNapsal: pátek 27. leden 12, 10:14 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

Chazy píše:
Psali jste tu o tom, že Mariners získali Hisaši Iwakumu? To bude hodně zajímavej SP, mohl by Marinrs posunout výš. Dvojka za Felixe, k tomu Noesi a půjde se na PO :lol: ..

http://www.youtube.com/watch?v=kgLjgoIf4CY

http://www.japaneseballplayers.com/en/p ... d=hiwakuma

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 146 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]