Už dost dlouho sleduji MLB a je to velmi hezká liga , ale někdy mi přijde až moc přecpaná , protože některé týmy mají hodně dobré hráče a některé mají jen 2.jakost hráčů .
Peníze !!!
. Jsou v tom peníze , kdo je má , tak může nakupovat a kdo ne , tak toho moc nenakoupí .
Já jsem v minulém roce fandil Oakland , NYY , SF , ale v této sezoně jsem začal fandit i TB a SD nicméně po 80 výborných zápasech v podání Rays se to začalo s nimi sypat a já už jim moc nefandím a naopak Oakland měl hrůzostrašný start a teď se to s nimi trošku lepší .
Je mi podivné proč je právě Oakland tak dole ?
Má Ike Davise , Reddicka , Vogta, Graye a ten tým na soupisce vypadá dobře , statistiky nemají špatné , ale výsledky jsou dost těsné v prospěch soupeře .
Hodně peněz má Boston , ale podle mě neumí úplně správně nakupovat a bohužel jejich tým zatím na play off nemá
Veliké překvapení této sezony jsou týmy jako Houston , Twins nebo Mets a D-backs , ale propadáky jsou Phillies nebo Athletics či Mariners .
Nejvíce se mi v této sezoně líbí Masahiro Tanaka jako začáteční nadhazovač , ale má jen průměrnou ERU okolo 3,30 - 3,90 .