Chlapci dnes som pozeral a robil som si statistiky a zistil som nasledovne, zobral so posledny tyzden junovi a prvy julovy a to vsetky zapasy tzv. openery serii na domace muzstva bez ohladu na kurz, openeri serii vychadzaju samozrejme vzdy len 4 krat do tyzdna a to v pondelok, utorok, stvrtok a piatok a keby sa davali stavky solo po 100 eur {tak sa my to lepsie ratalo} tak by som mal zisk 430 eur, co je dost slusne, a dnes ma napadla dalsia vec a to k druhym, alebo k tretim zapasom serie, podla toho ci sa zacne vo stvrtok, zameral som sa len na 1 den v tyzdni a to na sobotu kedy sa hraju tieto 2 a 3 zapasy, a to s teoriou ,,nechat sa viest bookmakerami,,,, ake kurzy nastavia podla konecnych zapasov 1 prvych v serie. Tu na som ratal od zaciatku sezony kazdu jednu sobotu davat na nizsi kurz, cize na favorita a vyslo my velmi zaujimave cislo a to je 128 vyslo a len 79 utieklo, co velmi super, ale co je horsie kurzy som neratal ako v openeroch po 100 eur, ale ak je takato statistika tak ja idem do toho, tam je len problem ze je treba cakat v niektorych pripadoch az 10 minut pred zapasom kvoli kurzu ak by boli vyrovnane na obidvoch superov. Co vy na to hosi?
|