Tohle je myslím to správné místo, abych vám také nabídl přivýdělek
Nabízím přivýdělek formou odebírání mých tipů na NBA střelce a nově i NHL, kdy se mi snad doufám, po 25i letech podařilo cracknout tipy na NHL, kde jsem si myslel, že člověk nemůže vydělávat. Na střelce v NBA mám systém, kde vím, že to funguje, protože sázení střelců je věc dost jednoduchá a tam mám tu důvěru v tipy dost velkou.
Od minulé sezóny jsem začal testovat i NHL, protože u střelců může být problém, že vám brzo nasadí limity. I když mě tohle ještě u Tisportu třeba nepotkalo, protože tam občas vsadím větší kombi, abych jim taky něco vrátil
NHL mi přišla ,,nesázitelná,,
Ale jeden ze systémů, které jsem zkoušel vypadá, že by mohl být funkční. V hokeji jsem zkoušel jenom RL, ty kurzy jsou tam zajímavý a při skóre o gól se odvolává brankář, takže to tam dost často padá do prázdný.
Takže jeden ze systému mi vyplivnul za minulou a tuhle sezónu asi přes 100 tipů s ROI přes 80 procent, při bilanci cca 54% win rate. To ROI je podle US sázkovek, takže u nás by bylo něco kolem 70%. Což je prostě hodně hodně slušný.
Vím, že na netu je v tomhle oboru 99,98% podvodníků. který z vás chtějí jenom vytáhnout prachy. Já to mám trošku jinak. Hlavní rozdíl je v tom, že já všechny tipy verifikuji u třetí strany. Takže vidíte reálnou úspěšnost tipů. Druhý velký rozdíl je v tom, že pokud se rozhodnte moje tipy odebírat, tak zaplatíte měsíční poplatek na začátku. Pak to funguje následovně. Dostáváte tipy v řijnu a jelikož je už půlka října, tak i v listopadu. Když profit u NHL bude nižší než 9 jednotek za období říjen/listopad, tak tipy dostáváte v prosinci dál a nic neplatíte, zaplatíte případně až na konci prosince, když ten profit bude vyšší než 9 jednotek. U NBA je to stejné, jen tam díky vyšší důvěře mám jiné vklady, ale princip je stejný. Tohle je motivace pro mně, aby ty tipy byly výherní a profitabilní.
Ano, chci za peníze tipy. Všechno stojí peníze, programátoři, provoz webu, hosting a všechny tyhle věci, ale tohle bych ani neřešil. Já si tou částkou, která vzhledem (a doufám) k budoucím výsledkům není nijak vysoká
, nechávám zaplatit čas, který tím strávím a který bych mohl věnovat rodině.
Takže pokud jste to dočetli až sem, tak se můžete mrknout na
http://nbastrelci.cz, kde najdete všechny potřebné informace a kde si můžete i tipy objednat.