mejzla1 píše:
Zdravím. Vyjádřím se tu jen krátce k mému vykřičníku. V NBA jsem přecenil své schopnosti, kombinaci NFL, NHL a NBA jsem prostě nezvládl. Aktivita byla nižší, nechytlo mě to tolik jak jsem čekal, omluvil jsem se i v lize a vyřazení naprosto přijímám. Tohle beru na sebe.
Co se týče NHL tak tam je to trošku jiná záležitost. Ležím v tom celkem často, v appce jsem takřka denně, baví mě to, ale nejsem robot a občas se mi stalo, že jsem zazdil sestavu. Hlavně z důvodu večerních zápasů, kterých jsem si prostě nevšimnul a nečekal je. Nicméně já za sebe bych to nenazval zásadní problém s neaktivitou.
Jsem tu relativně nový, MLB se věnovat budu, ale upřímně se mi může stát, že mi něco ulítne. Udělám maximum pro to, aby se tak nestalo, ale jsem jen člověk. Pokud usoudíte, že jsem málo aktivní a vyhodíte mě, budu to respektovat.
Díky za vysvětlení, věřím, že to bude v pohodě. Určitě nedostaneš vyhazov za jeden ne úplně perfektně nastavenej den, to se čas od času stane skoro každýmu. Jen v případě, že bys měl třeba celej týden nenastaveno, tak by to mohlo hrozit, ale věřím, že se to nestane.
Osobně se mi už před časem omlouval i KingIsBack, takže věřím, že i tam to bude v pořádku. Jen budete pod trochu větším drobnohledem.