Právě je neděle 24. listopad 24, 15:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vyhazov z Ligy - Dotaz
PříspěvekNapsal: úterý 24. duben 12, 19:30 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
Když je někdo vyloučen z ligy v průběhu sezony, tak se jeho výsledky počítají nebo ne.

Protože pokud ano, tak je to dost nespravedlivý!

Když ho třeba vyloučíte po 6 týdnech, tak proti 6 týmům nastavoval sestavu a tudíž to byli OK zápasy. Ale ve zbytku sestavu logicky nenastavoval, čili pravděpodobně jeho soupeř vyhrával a to někdy i díky tomu, že jeho pitching nesplnil minimu směn. Každý na tom tedy není stejně a někdo je tady znevýhodněn a to dost znatelně

Takže bych navrhoval na konci Ligy nepočítat výsledky tohoto týmu, všem týmům by se odečetli jak výhry tak prohry s tímto týmem. Pro základní část bych to uvítal

Problém je však kvalifikace do Play off

V naší lize vyřazen Porky, takže já budu vlastně zvýhodněn, protože sem proti němu ještě nehrál ...

(takže to co sem nevrhnul mě nijak nezvýhodní, není to pro mě, ale pro celou ligu - férovost)

Předmět příspěvku: Re: Vyhazov z Ligy - Dotaz
PříspěvekNapsal: úterý 24. duben 12, 19:41 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: New York Yankees
Tyve, chill out, man...a nauč se číst zprávy jak tady, tak na stránkách svý ligy, kde je to několikrát zcela jasně napsáno, popsáno a vysvětleno do detailů...;-)

Neboj, k žádný světový nespravedlnosti nedojde a budem se tak stále zasazovat o světový mír...

PříspěvekNapsal: úterý 24. duben 12, 19:45 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
BigOne píše:
Tyve, chill out, man...a nauč se číst zprávy jak tady, tak na stránkách svý ligy, kde je to několikrát zcela jasně napsáno, popsáno a vysvětleno do detailů...;-)

Neboj, k žádný světový nespravedlnosti nedojde a budem se tak stále zasazovat o světový mír...

Ha aha, tak toho jsem si nevšimnul, ale koukal jsem tam právě hned po tom jak sem tu četl že byl vyloučen a nic tam nebylo.

Ale te´d to tam je 11 hodin, čili OK - vyřešeno, díky

takže topic hned zas smažte :cry: :mrgreen: , sry

PříspěvekNapsal: úterý 24. duben 12, 19:53 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Topic mazat nebudeme, jen ho přesunu tam, kam patří. Aspoň v tom budou mít i ostatní jasno :) Snaha je o to, aby to bylo co nejférovější ke všem, byť se samozřejmě 100% spravedlivosti v případě vyloučení po začátku ligy prostě dosáhnout nedá. Tady je ten postup:

Citace:
Postup po vyloučení je v zájmu maximálního zachování férovosti následující: všechny akce včetně editace sestavy vyloučených týmů se zamknou a zůstanou tak do konce weeku 11. Tím pádem každý odehraje jeden week proti neaktivnímu soupeři. Po weeku 11 se tým vybenchuje a každý si připíše ve zbytku základní části jednu výhru 12:0.

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]