jirka11 píše:
V životě jsem nepřemýšlel jestli budu kalkulovat s L jako statistikou, to je největší fluke naší ligy. Pochybuji že kdokoliv do pátku kalkuluje s nadhazovačema jen s obavy o to aby neměl L, každý napálí začátek ať splní IP, K, Whip a pak se kalkuluje jak je na tom soupeř a co přijde od pátku do neděle.
jestli vyhraju L nebo ne jsem nikdy neřešil, buď jsem měl štěstí nebo ne. Pokud tvrdíš opak tak jsi frajer a chci tedy vidět tvůj ranking v yahoo když si takovej strateg.
A co se týká náročnosti ligy, to zcela jistě nedělá L jako statistika, ale to že jsou tady 4 ligy a možnosti postupu a sestupu a hlavně, že jsou tady hráči kteří jsou aktivní a hodně se tomu věnují.
Já teda s L vždycky hrál a to sem jeden z těch, co nadhozy nikdy moc neřešil
sice to nebyla statistika na kterou bych koukal první a záleželo to jen na ní, ale vždycky se to nasazování nadhozů na poslední dva dny řídilo mixem všech stats včetně L. Vždycky prostě přemýšlíš jestli zkusit dohnat K nebo W, když máš o jedno L míň než soupeř, dává to hře jinej náboj. Nebýt L, tak to neřešíš a nasadíš co nejvíc nadhozů, protože můžeš jen získat. Kžadej startující nadhoz je + K a W a nemáš tam žádnou výraznou protiváhu