Právě je neděle 24. listopad 24, 13:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Československá Fantasy MLB 2013 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: úterý 12. březen 13, 01:45 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
To, že nejde hlasovat o něčem, co už se odhlasovalo (respektive máme za sebou už více než 75% běžícího hlasování na základě stávajících pravidel), je naprosto základní záležitost, která nemusí být nikde uvedená. Nevěřím, že to nechápeš.

Výchozí způsob draftu je aukce - loni odhlasováno. Vychází se z toho, že kdo chce hada, musí se pro něj výslovně vyjádřit, jinak souhlasí s tím, že jeho liga v daném roce poběží podle obecně platných pravidel. Co se na tom nedá pochopit?

Letos už jdeš prostě pozdě.

PříspěvekNapsal: úterý 12. březen 13, 01:47 
Junior
Junior

Oblíbený tým: Boston Red Sox
nerazzurro píše:
to rozdělení lig už jsem navrhoval, nevim už kde přesně... ale prostě chce to postupný rozdělování odspoda nahoru... A aby na to byli všichni připravení z vyšších lig, když bude padat víc týmů.

Jenže ty jsi navrhoval snad už dělení druhé úrovně, ne? Nebo nevím, "zprasil" jsi to tím přejmenováním. Já bych od "dvacátéhopátého" místa byl pro ranking hráčů a podle něj by se nasadilo do nachystaných lig, které by byly dané počtem účastníků.
Jako v zásadě je mi to jedno, ale tohle mi přijde asi nejlepší. Nějaká ochrana těch nejlepších a pod nimi už "jak to vyjde". Ne ze by to byla dokonalost sama, ale jakejkoliv system má nějakou nedotaženost.

PříspěvekNapsal: úterý 12. březen 13, 01:48 
Junior
Junior

Ale jo, já beru, že nejde hlasovat o něčem, co se už - letos - odhlasovalo. Hlasovalo se ale letos o defaultu?

To aktivní vyjádření jsem už pochopil i se omluvil. Jestli mám i podruhé, tak se omlouvám podruhé.

Naposledy upravil Base dne úterý 12. březen 13, 01:49, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: úterý 12. březen 13, 01:49 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
Base píše:
nerazzurro píše:
to rozdělení lig už jsem navrhoval, nevim už kde přesně... ale prostě chce to postupný rozdělování odspoda nahoru... A aby na to byli všichni připravení z vyšších lig, když bude padat víc týmů.

Jenže ty jsi navrhoval snad už dělení druhé úrovně, ne? Nebo nevím, "zprasil" jsi to tím přejmenováním. Já bych od "dvacátéhopátého" místa byl pro ranking hráčů a podle něj by se nasadilo do nachystaných lig, které by byly dané počtem účastníků.
Jako v zásadě je mi to jedno, ale tohle mi přijde asi nejlepší. Nějaká ochrana těch nejlepších a pod nimi už "jak to vyjde". Ne ze by to byla dokonalost sama, ale jakejkoliv system má nějakou nedotaženost.

kdo řiká že jsou nejlepší ti nahoře? spousta lidí tam je od doby co ta liga vznikla... neprokousali se tam z D-league

a přejmenování je úplně u prdeli, se to může jmenovat jak chce, podstatný je systém

PříspěvekNapsal: úterý 12. březen 13, 01:55 
Veterán
Veterán

Base píše:
Ale jo, já beru, že nejde hlasovat o něčem, co se už - letos - odhlasovalo. Hlasovalo se ale letos o defaultu?

To aktivní vyjádření jsem už pochopil i se omluvil. Jestli mám i podruhé, tak se omlouvám podruhé.

Ok. Pokud se odhlasovalo, co kde bude, tak už se nedá ani hlasovat o defaultu. Pokud se změní default, jsou hlasování (minimálně ta v A a D, ale vlastně i v C), která už jsou prakticky u konce, k ničemu, a muselo by se ve výsledku hlasovat znovu o tomtéž (o způsobu draftu v konkrétních ligách).

Pro tebe jsou asi dvě řešení:
a) buď se s tím smíříš (případně budeš dávat návrh, aby se hlasovalo o úpravě výchozího způsobu draftu a případně způsobu jeho změny v konkrétní lize - s platností od příští sezóny), nebo
b) podáš návrh, aby ses místo mě stal adminem ligy ty (protože já to, co požaduješ, považuju za principiálně naprosto nepřípustnou záležitost a prostě to zablokuju).

Jinak chci ještě připomenout tenhle můj příspěvek s celkem jasným postojem: viewtopic.php?p=6150#p6150

PříspěvekNapsal: úterý 12. březen 13, 02:05 
Veterán
Veterán

Base píše:
Dosavadní hlasy jsou takové (nejsou tam ti nehlasující, o nichž není - bohužel - nic známo:-(
9 pro hada, 7 pro aukci.
Jeden pak napsal, že se zdržuje a že se podřídí většině. Což ale nepřímo znamená, že bohužel nechápe princip tohoto hlasování, protože zdržet se znamená totéž, jako hlasovat pro aukci.

Ještě musím k tomuhle, aby tu nezůstalo něco, co je výrazně překrouceno:
1.) V B-League se (aspoň zatím) nenašel dokonce ani jeden člověk, který by odklon z aukce na hada navrhl ke hlasování (takže kdybych to bral demagogicky jako ty, započítám tam 12:0 pro aukci).

2.) Ti, kteří nechtějí, aby se jejich liga odklonila od aukce k hadovi, se prostě vůbec vyjadřovat nemuseli.

3.) 3 z těch 9 hlasů pro hada jsou od nováčků v D-League, kteří jinak hlasovací právo nemají (mají jen právo se vyjádřit k tomu, co bude s draftem v jejich lize - naopak tam to právo se svým b-týmem nemám já). Ten, co se zdržel, je taky nováček, takže je to irelevantní. Tudíž i s tím vším, kdo všechno tu buď chce aukci, anebo mu aukce přinejmenším nevadí a on nevidí důvod pro změnu na hada, je tu 6 hlasů pro hada a 7 (jen z dobrovolné aktivity vyjádřených) hlasů pro aukci.

PříspěvekNapsal: úterý 12. březen 13, 04:02 
Junior
Junior

nerazzurro píše:
kdo řiká že jsou nejlepší ti nahoře? spousta lidí tam je od doby co ta liga vznikla... neprokousali se tam z D-league

Trochu absurdní dotaz. Co když nejlepší španělský tým hraje v páté lize? Bude Barcelona mistrem neoprávněně?
Z A-ligy velmi často (možná jenom dojem) padá nováček. Což ukazuje na to, že ta úroveň tam je o trochu jinde. Co si pamatuju, tak když jsem sestoupil do B, tak jsem ji pak celkem s přehledem hned vyhrál. Takže v A-lize jsou opravdu ti nejlepší. Ti, kteří tam byli "jen historicky" už dávno vypadli.

PříspěvekNapsal: úterý 12. březen 13, 04:10 
Junior
Junior

Rangere, děláš zbytečný obstrukce. Třeba to vůbec neprojde a dosavadní hlasování nebude nutné rušit.
Když to projde a v nějaké lize bude 7 hlasů pro to nebo to, tak taky nic zmatečného nebude.
Pouze tam, kde se 7 lidí pro to nebo to nevyjádřilo, tak tam bude nutné prodloužit lhůtu k hlasování.

Není to nic proti ničemu. Buď to takhle všichni chtějí a pak mi nezbyde než držet hubu a bude to tak správně. Ale nebudu si ji zacpávat tím, že něco chce menšina.

Vyhlaš hlasování, to skončí v pátek v 23:59. Do úterka se pak PŘÍPADNĚ dá hlasovat v těch ligách, kde to nebude už rozhodnuté

PříspěvekNapsal: úterý 12. březen 13, 04:17 
Junior
Junior

Ranger píše:
Ještě musím k tomuhle, aby tu nezůstalo něco, co je výrazně překrouceno:
1.) V B-League se (aspoň zatím) nenašel dokonce ani jeden člověk, který by odklon z aukce na hada navrhl ke hlasování (takže kdybych to bral demagogicky jako ty, započítám tam 12:0 pro aukci).

Panebože jaká demagogie kurva? Já psal - a současně jsem to jasně uvedl!!! - čísla těch, kteří hlasovali. Vím, že ne všichni hlasovali a tohle jsem tam napsal!

Ranger píše:
2.) Ti, kteří nechtějí, aby se jejich liga odklonila od aukce k hadovi, se prostě vůbec vyjadřovat nemuseli.

Ano, já vím. Já to tam i napsal. Kdybys to aspoň trochu četl a aspoň trochu to vnímal, tak bys to tam viděl.

Ranger píše:
3.) 3 z těch 9 hlasů pro hada jsou od nováčků v D-League, kteří jinak hlasovací právo nemají (mají jen právo se vyjádřit k tomu, co bude s draftem v jejich lize - naopak tam to právo se svým b-týmem nemám já). Ten, co se zdržel, je taky nováček, takže je to irelevantní. Tudíž i s tím vším, kdo všechno tu buď chce aukci, anebo mu aukce přinejmenším nevadí a on nevidí důvod pro změnu na hada, je tu 6 hlasů pro hada a 7 (jen z dobrovolné aktivity vyjádřených) hlasů pro aukci.

Tak ještě jednou - já psal počty hlasů pro to a pro to, neřešil jsem, kdo může nebo nemůže.
Pokud je to všechno tak jasné, tak vyhlaš hlasování o defaultu, to potvrdí to, co chceš a bude to naprosto nezpochybnitelné. Místo toho furt omíláš to samý.
Když je to jasný, tak nech hlasovat. Nebo čeho se bojíš?

PříspěvekNapsal: úterý 12. březen 13, 04:22 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
ak ma pamet neklame, hlasovanie o defaulte sme tu mali myslim minuly rok... minuly rok mali moznost ludia vyjadrit sa. vacsina bola pre aukciu. ak tento rok chce niekto hada, akoze sa citi na to ze ludia co chcu hada su vo vacsine, tak potom kde je problem v tom, ze sa ta vacsina( 7 hlasov ) nevie do tyzdna zastavit na forum a zahlasovat za toho hada??? nasla sa vobec aspon v jednej lige na to vacsina???

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 138 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]