Ranger píše:
Ještě musím k tomuhle, aby tu nezůstalo něco, co je výrazně překrouceno:
1.) V B-League se (aspoň zatím) nenašel dokonce ani jeden člověk, který by odklon z aukce na hada navrhl ke hlasování (takže kdybych to bral demagogicky jako ty, započítám tam 12:0 pro aukci).
Panebože jaká demagogie kurva? Já psal - a současně jsem to jasně uvedl!!! - čísla těch, kteří hlasovali. Vím, že ne všichni hlasovali a tohle jsem tam napsal!
Ranger píše:
2.) Ti, kteří nechtějí, aby se jejich liga odklonila od aukce k hadovi, se prostě vůbec vyjadřovat nemuseli.
Ano, já vím. Já to tam i napsal. Kdybys to aspoň trochu četl a aspoň trochu to vnímal, tak bys to tam viděl.
Ranger píše:
3.) 3 z těch 9 hlasů pro hada jsou od nováčků v D-League, kteří jinak hlasovací právo nemají (mají jen právo se vyjádřit k tomu, co bude s draftem v jejich lize - naopak tam to právo se svým b-týmem nemám já). Ten, co se zdržel, je taky nováček, takže je to irelevantní. Tudíž i s tím vším, kdo všechno tu buď chce aukci, anebo mu aukce přinejmenším nevadí a on nevidí důvod pro změnu na hada, je tu 6 hlasů pro hada a 7 (jen z dobrovolné aktivity vyjádřených) hlasů pro aukci.
Tak ještě jednou - já psal počty hlasů pro to a pro to, neřešil jsem, kdo může nebo nemůže.
Pokud je to všechno tak jasné, tak vyhlaš hlasování o defaultu, to potvrdí to, co chceš a bude to naprosto nezpochybnitelné. Místo toho furt omíláš to samý.
Když je to jasný, tak nech hlasovat. Nebo čeho se bojíš?