Marty píše:
Jak na sestavu ani nešáhne ? O víkendu jsem teda nic nezměnil, ale celý týden měním sestavu. A není jedno, koho mám v sestavě?
LOL? Na pálce jsi provedl poslední změnu sestavy minulé pondělí. Na nadhozu v úterý po tom picku Detwilera. Jinak tam nemáš jedinou změnu, klidně si to zpětně den po dni proklikej a sděl mi, co jsi tam měnil. Absolutně ignoruješ to, že v pondělí a ve čtvrtek nehrajou všechny týmy, a měl by sis do sestavy aspoň ty pálkaře nastavit, když jich tam máš milion (mimochodem tohle je nejlepší indikátor neaktivity ve fantasy baseballu).
Jak už jsem napsal, mimo sestavu jsi měl naprosto nepochopitelně Bella (ok, tvoje taktika - asi aby ti nekazil ERA). Že na pálce zahřívaly lavičku absolutní superhvězdy Cano a Braun... dobře, taky jakási taktika, jen za to bych tě nevyloučil. Ale to, že jsi od úterý, tzn. za kompletních 7 dní, nijak nezareagoval na fakt, že je na DL tvůj CF v sestavě Chris Young (přitom pálkařů na lavičce máš kupu), tak to už je definitivní hřebíček do rakve a musíme se rozloučit.
Nikdo po nováčkovi nechce, aby hned všemu rozuměl nebo aby měl propracovanou taktiku. Naopak fantasy často slouží k tomu, aby člověk MLB líp poznal a pochopil. Ale nekompromisně se vyžaduje aktivita spočívající minimálně v nastavování sestavy. Ty jsi tohle i přes varování, které jsi dostal před 14 dny, absolutně nesplnil, takže se musíme rozloučit.