Tak Rangere já s tím naprosto souhlasím a to ohodnocení je asi objektivní...ale musím reagovat ještě k těm odpovědím od Nery a Chazyho...tak zaprvé nero věděl jsem že zrovna ty se ozveš a budeš dotoho zase tahat value..jestli tak sázíme jako co?..jako nemůžeš srovnávat takovýhle věci jako je Fantasy Liga a Aukční draft s realnými sázkami na MLB,já mám za dva roky co ji dávám a sleduji celkem slušný profit s ni..ale o to tady nejde,Ranger to asi jediný chápe a rozumí tomu že každý měl nějakou představu o svém týmu a o svých hráčích které chtěl,já jsem chtěl takové jaké jsem si bral a jestli pro tebe má Trout a Braun hodnoty 60 respektive 53 či podobně,tak pro mne měl prostě hodnotu Posey nebo Felix za 47..já neberu v potaz že Braun dá o tolik a tolik HR,RBI a jiných více,já ho prostě chtěl do svého týmu,chápeš to..i tak jsem poskládal konkurenční tým schopný v boje o přední příčky,zrovna ty bys o tom mohl něco vědět když jsem tě předloni nebo kdy ve finále MLB Fantasy porazil...ale o to taky nejde,jde o to se tím bavit a jak říkáte přijít na chut a ano Chazy opravdu je to jenom legrace,já mám úplně jiné priority,mám rodinu a děti a ikdyž mne Fantasy moc chytla a baví mě,je to jenom sranda a zpestření těch které at už MLB,NHL,NFL apod. baví,takže takhle bych to asi shrnul a jestli se tě dotklo že jsem tě nazval klukem,a samozřejmě že jme všichni dospělí,tak to soráč,ale mně už je po kristových a já viděl tvůj profil a pro mne si prostě pořád mladý kluk no,tak bud alespoň snad rád ne?..já prostě jen nemám opravdu rád takové ty typy těch mladých co si myslí že spolkly všechnu moudrost světa,ale tím nemyslím zrovna tebe,myslím to všeobecně..jak jsem napsal už,samozřejmě je to jen zábava,jestli to někdo pojme s větším zápalem,tak mu fandím ale Nero proboha,nedělej z toho zas business..