Právě je neděle 24. listopad 24, 14:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Výsledky draftu D-League 2013
PříspěvekNapsal: neděle 24. březen 13, 22:18 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

Oblíbený tým: Oakland Athletics
Tak Rangere já s tím naprosto souhlasím a to ohodnocení je asi objektivní...ale musím reagovat ještě k těm odpovědím od Nery a Chazyho...tak zaprvé nero věděl jsem že zrovna ty se ozveš a budeš dotoho zase tahat value..jestli tak sázíme jako co?..jako nemůžeš srovnávat takovýhle věci jako je Fantasy Liga a Aukční draft s realnými sázkami na MLB,já mám za dva roky co ji dávám a sleduji celkem slušný profit s ni..ale o to tady nejde,Ranger to asi jediný chápe a rozumí tomu že každý měl nějakou představu o svém týmu a o svých hráčích které chtěl,já jsem chtěl takové jaké jsem si bral a jestli pro tebe má Trout a Braun hodnoty 60 respektive 53 či podobně,tak pro mne měl prostě hodnotu Posey nebo Felix za 47..já neberu v potaz že Braun dá o tolik a tolik HR,RBI a jiných více,já ho prostě chtěl do svého týmu,chápeš to..i tak jsem poskládal konkurenční tým schopný v boje o přední příčky,zrovna ty bys o tom mohl něco vědět když jsem tě předloni nebo kdy ve finále MLB Fantasy porazil...ale o to taky nejde,jde o to se tím bavit a jak říkáte přijít na chut a ano Chazy opravdu je to jenom legrace,já mám úplně jiné priority,mám rodinu a děti a ikdyž mne Fantasy moc chytla a baví mě,je to jenom sranda a zpestření těch které at už MLB,NHL,NFL apod. baví,takže takhle bych to asi shrnul a jestli se tě dotklo že jsem tě nazval klukem,a samozřejmě že jme všichni dospělí,tak to soráč,ale mně už je po kristových a já viděl tvůj profil a pro mne si prostě pořád mladý kluk no,tak bud alespoň snad rád ne?..já prostě jen nemám opravdu rád takové ty typy těch mladých co si myslí že spolkly všechnu moudrost světa,ale tím nemyslím zrovna tebe,myslím to všeobecně..jak jsem napsal už,samozřejmě je to jen zábava,jestli to někdo pojme s větším zápalem,tak mu fandím ale Nero proboha,nedělej z toho zas business..

PříspěvekNapsal: neděle 24. březen 13, 22:23 
Hráč na draftu
Hráč na draftu

Oblíbený tým: St. Louis Cardinals
Tak co se týká ST,tak já už jsem se vyjádřil a prakticky to licuje.Ten outfield se fuckt moc nevyvedl,ale nač stahovat kalhoty,když brod je ještě daleko.Coco mi to vyběhá :poklona:

PříspěvekNapsal: neděle 24. březen 13, 22:33 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
business to neni, ale funguje to tak :D... no hlavně že je sranda a baví nás to, zima je dlouhá a léto daleko.

Jsme mladý a drzí, až nás to mrzí...

PříspěvekNapsal: neděle 24. březen 13, 23:24 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Hlavní je nebýt drzý i blbý (http://www.youtube.com/watch?v=-mlFB8SwLL0) :E

PříspěvekNapsal: pondělí 25. březen 13, 21:47 
Přípravka
Přípravka

Oblíbený tým: Oakland Athletics
Omlouvám se za absenci, bohužel jsem musel odjet na chalupu a nemohl s tím nic udělat. Rodiče bohužel neměli moc pochopení. Zkusil jsem se tam připojit, bohužel signál nebyl. Od teď už ale budu aktivní, tak snad to i tak zvládnu.

PříspěvekNapsal: pondělí 01. duben 13, 19:49 
Veterán
Veterán

Relativně dobrá zpráva z D-League je, že aktivní se zdají být všichni kromě vzkg (Dynamo Austin).

Navíc už stihly proběhnout dva trejdy a další dva jsou pending.

PříspěvekNapsal: úterý 02. duben 13, 23:27 
Veterán
Veterán

9 z 15 účastníků bohužel nemělo v prvních třech dnech rostery nastavné úplně optimálně. U většiny to určitě nebyla neaktivita, ale spíš nezkušenost nebo neznalost práce s DL. Podívejte se na Commissioner's Note na stránce ligy na Yahoo.

PříspěvekNapsal: úterý 09. duben 13, 00:24 
Veterán
Veterán

Situace v D-League se výrazně zlepšila, dokonce "jakýmsi způsobem" reagují úplně všichni. Tady je výpis náznaků neaktivity za poslední dny:

Neoptimálně nastavený roster ve čtvrtek 5. 4.: HB Hippo, Dynamo Austin
Neoptimálně nastavený roster v pondělí 8. 4.: HB Hippo, Břevnov Bombers, Dynamo Austin, Tennessee Willows
DL hráč(i) v sestavě mimo DL sloty: HB Hippo, Madrid Yankees, Siths Imperials
NA hráč(i) v sestavě: HB Hippo, Dynamo Austin, Dodgers Club, Tennessee Willows (tady to je asi strategie)

PříspěvekNapsal: pátek 19. duben 13, 01:21 
Veterán
Veterán

Dynamo Austin (vzkg) a HB Hippo (Musa56) byli vyloučeni z D-League. Byly jim zamknuty všechny ligové akce a po weeku 7 budou jejich týmy vybenchovány (všichni hráči přesunuti na lavičku), aby každý hrál proti každému vybenchovanému týmu právě jeden zápas.

Oba jmenovaní by se měli stydět, jejich chování je podrazem vůči všem ostatním hráčům D-League a dveře zpátky mají zavřené.

PříspěvekNapsal: pondělí 20. květen 13, 14:56 
Veterán
Veterán

Vyloučené týmy Dynamo Austin (vzkg) a HB Hippo (Musa56) mají ode dneška všechny hráče na lavičce. Všichni si proti nim připíší ve zbytku základní části po jednom výsledku 12:0 (případně 11:0, pokud neukradnou metu). Samozřejmě je potřeba i proti nim aspoň částečně lineupy nastavovat, protože povinnost splnit minimum IP na nadhozu pro jejich soupeře platí (pokud nesplní, končí nadhoz výsledkem 0:0).

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]