Takže, některý výsledky dotazníku.
Místo: Platí Brno, který vyhovuje 9 lidem, ostatní 3 ho přežijou, pro nikoho to není nepřekonatelný.
Místnost: Zasedací místnost porazila salonek v restauraci 5:2, zbytku je to jedno. Ohledně tohohle budu ještě
všem rozesílat konkrétní možnosti, který se mi daří vyjednat.
Čas: Tady nastal trochu problém, protože Pakoshovi (honzarichtar, ale budeme mu říkat Pakosh) se nehodí dřívější začátek a prosil dokonce o posunutí na 15:00. Snažil jsem se to vymyslet tak, aby to bylo bez problémů pro všechny, bohužel se ale Pakoshovi v tomhle nakonec nedalo vyjít vstříc, protože některým večer už nejedou vlaky domů, a obecně po dřívějším začátku volalo několik z vás. Pakosh je ochotný si to zařídit, takže myslím, že mu aspoň dlužíme pivo nebo tak něco, protože jako jediný se musí přizpůsobit ostatním a zrušit plány
Vidím to teda tak, že se na místě sejdeme ve 12:30 s tím, že samotný draft začne ve 13:00.
Typ draftu: Had porazil aukci 9:3, takže platí had.
Draft Board: Tabule 6, Online 2, zbytku je to jedno, nebo odpověděla moc nejasně
Průběh: Nejčastější názor byl "Zvolil jsem tabuli a nic k tomu promítat nepotřebuju" (5 hlasů), ale byli i lidi, kteří promítat chtějí, takže to zařídím, aby to bylo i tak.
Pick Clock: Platí minuta a půl (8 hlasů), objevily se hlasy pro kratší i pro delší dobu, takže minuta a půl asi akorát.
Pivo po draftu: 6 lidí bude pokračovat, 2 uvidí, jestli jim budete sympatičtí
, 2 ještě neví, 2 pokračovat nebudou
Startovné: Nikdo neměl problém se mnou, takže budu vybírat já.
Systém rozdělení výher: Mnou navržený systém vyhovuje 11 lidem, jediný jiný návrh byl ve finále hodně podobný, takže platí původní návrh.
Brzo se ozvu s dalším hlasováním