Právě je neděle 24. listopad 24, 14:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Aukční draft
PříspěvekNapsal: pátek 18. únor 11, 22:40 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
sice budu hrát fantasy MLB poprvý, ale aukční draft se mi zamlouvá víc. MLB už sleduju a sázim několik let a mám tak slušný přehled, čili bych tyhle znalosti rád využil. Ve snaku mi může §tect spoustu hráčů co bych chtěl třeba a nemohl bych nic dělat. Tady prostě kdo dá víc má ho, všichni maj stejný podmínky.

Možná je to časově náročný ale MLB Fanatik to podstoupí! Ale termín draftu jak fakt třeba projednat aby všichni mohli. :wink:

PříspěvekNapsal: neděle 20. únor 11, 21:30 
Dorostenec
Dorostenec

Oblíbený tým: Cleveland Indians
Auction je lepší o tom žádná ve snaku to může člověk v poho nechat na automatu a klidně v pohodě může vyhrát :)

PříspěvekNapsal: pondělí 21. únor 11, 06:41 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
Pompey píše:
Auction je lepší o tom žádná ve snaku to může člověk v poho nechat na automatu a klidně v pohodě může vyhrát :)

Pěkná blbost, platí pouze v případě, že by všichni soupeři ligu opustili před jejím koncem. Nikdy jsem to nezažil a to hraji fantasy již hodně dlouho. SNAKE DRAFT JE TAKY DOBRÁ ZÁBAVA, ALE V CSFMBL JE JIZ DOST DLOUHO A TED JE PRAVY CAS NA ZMENU A PRECHODU K AUKCNIMU DRAFTU

PříspěvekNapsal: pondělí 21. únor 11, 11:34 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

Oblíbený tým: Kansas City Royals
no koukam, ze ta aukce bude, tak me muzete vyskrtnout.

PříspěvekNapsal: pondělí 21. únor 11, 12:30 
Dorostenec
Dorostenec

Oblíbený tým: Cleveland Indians
jirka11 píše:
Pěkná blbost, platí pouze v případě, že by všichni soupeři ligu opustili před jejím koncem. Nikdy jsem to nezažil a to hraji fantasy již hodně dlouho.

Já to zažil (myslim, že snad dokonce 2x), a to v tý lize hrál třeba Ranger a i jiní zkušení hráči a lama s autodraftem to vyhrála
:)

PříspěvekNapsal: pondělí 21. únor 11, 13:10 
Přípravka
Přípravka

mne je to jedno jestli had nebo aukce, prizpusobim se, ja jsem schopny vyhravat kdekoliv a s cimkoliv, tento muj nazor "zdrzuji se hlasovani" berte za nemenny a definitivni.

PříspěvekNapsal: pátek 25. únor 11, 01:38 
Junior
Junior

Oblíbený tým: Boston Red Sox
Cetl jsem to postupne... Jeden den se vyclenit asi da, jenze to musi byt ten, ktery chci "ja". Ja treba toho 27.brezna jsem da se rict slzebne v Budapesti a nevim, kdy se vratim...
Napada mne tohle - co draftnou prvnich 72/120 (6/10 kol - priklad) aukci a zbytek hadem? urcite to takhle nejde naprogramovat v Yahoo, ale aukci lze prece provest i bez Yahoo. Hraci se potom v Yahoo draftu rychle rozeberou a i ti, co tam nebudou dostanou svoje hrace. Teda jo, castecne to tu strategii rusi, ale ne zas uplne.
Pokud jde o ten "jedinej" duvod, tak treba neci decko muze dostat horecku... Nevim teda kolik z nas ma decka (ja ne), ale vzhledem k tomu, ze uz to bude Xta sezona, tak mnoha hracum uz asi neni 17 a fantasy fakt neni stredobod vesmiru...
Pokud jde o ten zachod, tak jak to vlastne na yahoo probiha? Je dopredu zname poradi nabizenych hracu? Jak je to s casovym limitem? Jako na vychcani zas hodinu nepotrebuju...
Pokud jde o Pujolse, tak ja ho mel z prvniho mista v tom jeho jedinym blbym roce mam ten pocit:)

PříspěvekNapsal: pátek 25. únor 11, 11:14 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
s vychcanim? no ked zbadam ze sa biduje hrac ktoreho nechcem tak si hned odskocim :-) ...hraci sa nahadzuju nahodne....a mat aukciu prvych 6/10 kol je blbost no...a kto si skusil mock tak vie ako to autopick dobabre...kto dobre rozumie principu aukcie, tak vie ze draftovat to 10 kol by nedavalo zmysel, navyse by sme rozbili ekonomiku atd...

PříspěvekNapsal: pátek 25. únor 11, 12:35 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Já musím říct, že po zkušenosti s mock draftama bych už asi hada nejradši nehrál nikde. Daleko míň se u aukce navztekám, dá se víc zasahovat do celkovýho průběhu draftu, dá se víc taktizovat a hlavně se nestane, že na konci draftu mají všichni podobně vyrovnaný týmy, ale rozdělí se zrna od plev. Takže kdo neví, tak to prostě zaslouženě zkazí a nadraftuje Heywarda za větší prachy, jak někdo jinej Kempa.

Had je o ničem, je to nuda. Nejhorší je, že v prvním kole jeden hráč vezme Pujolse a desátej už musí brát Adriana Gonzaleze, sice má výhodu, že má za chvíli další volbu, ale stejně je to nepoměr v kvalitě. V aukci kdo chce Pujolse, tak přijde o 1/5 rozpočtu a pořádně to pocítí.

PříspěvekNapsal: pátek 25. únor 11, 12:43 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
hm chazy to napisal dost dobre....pri hadovi som fakt akurat nasraty, ze co mi to zase uslo...

si myslim kto nechce hrat aukciu tak nech sa spravi D liga kde bude snake alebo co...

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]