Právě je neděle 24. listopad 24, 13:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Československá Fantasy MLB 2015 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: neděle 20. září 15, 13:42 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
omyl, v Chrome to dělá stejnou zmrdovinu... nahoře reklamy a pak nic... Aktualizovat je můj denní chléb na Yahoo....

jinak bílí pozadí je určitě lepší než ten černej kentus

PříspěvekNapsal: pondělí 21. září 15, 08:16 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: New York Yankees
Bílá barva není prohlížečem apod. Je to cílená změna Yahoo...prej je všechno plynulejší, rychleji se to načítá atd...ale je to teda strašný. Jak kdyby to dělali v .html před patnácti lety. problém s nezobrazováním stránek se mi v práci děje taky. Tam mám chrome. A taky různý blokace a omezení atd...takže nevím, jestli je to prohlížečem. Doma mám firefox a jede to bezproblému.

PříspěvekNapsal: pondělí 05. říjen 15, 03:45 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Československá Fantasy MLB 2015 - Souhrn výsledků

A-League
Konečné pořadí: http://www.mlbcz.com/fantasy.php?akce=a&sezona=2015
Ranger's Lawyers** potřetí v řadě vyhráli základní část a tentokrát to konečně pronesli až do cíle. Přidají si po titulech z let 2005 a 2010 třetí hvězdu a budou se těšit na rok 2020 :cheers: :oops: Finále proti 6. týmu základní části The Toon Army (Hrubas) bylo hodně napínavé, v neděli to klidně mohlo dopadnout opačně, ale mírný náskok vytvořený v průběhu týdne hlavně díky výborně produkující pálce (Pujols+Machado) se povedlo udržet až do konečného skóre 6:4.
Za poslední místo v základní části sestupuje Zelinsky Fresno (honzarichtar), kterého doprovodí Flamer's Team (Flamer). Nutno říct, že zaslouženě, oběma týmům základní část nevyšla, obsadily poslední dvě místa se značným odstupem a podle toho to dopadlo i v playout. Za zmínku podle mě stojí Brno Red Sox** (Base), kterým po brutálním startu po weeku 8 mnozí věštili sestup, ale květnový DC-blockbuster s Mariners*** (Mariner), kdy přišel Harper za Scherzera, je nakopnul, a nakonec z toho byla docela klidná záchrana.

B-League
Konečné pořadí: http://www.mlbcz.com/fantasy.php?akce=b&sezona=2015
Šampionem se z 5. místa po základní části stalo mužstvo Bay Area Territory (Evando), které ve čtvrtfinále po kruté bitvě (včetně remízy na K 91:91) porazilo favorizovaného exšampiona Wizardose 5:4 a ve finále si poradilo se zdecimovanými Devil Rays (nerazzurri1908) poměrem 8:3, i když i tady ještě několik desítek minut před koncem žila naděje na opačný výsledek.
Konzistentně kvalitní výsledky vynesly druhé postupové místo do A-League týmu Nekronauts (Morgosh), který opanoval základní část způsobem start-cíl.
Do céčka se po jediné sezóně vrátí Mar Pok's Team (Mark) za poslední místo v základní části. V playout nečekaně vyhořelo mužstvo Zlín Yankees (Carlyle), které se vrátí do třetí ligy poprvé od roku 2009 (přitom v letech 2011 a 2012 hrálo dokonce nejvyšší soutěž).

C-League
Konečné pořadí: http://www.mlbcz.com/fantasy.php?akce=c&sezona=2015
Titul v C-League vybojoval 6. tým základní části Eddies (Moonchild) - loňský nováček tedy za dva roky dokázal překonat dvě úrovně. Ve finále si poradil se Sonny w/Strikeouts (Miky) 7:4, což ale Mikyho nemusí mrzet, protože si postup zajistil 1. místem v základní části.
Podobně jako v áčku i zde sestupují dva zdaleka nejslabší týmy základní části i playout: poslední Neopol Blue Jays (Neopol) a předposlední Eska v Céčku (Soukup).
Otázkou je, zda bude pokračovat účast Sparta Royals (Romik). Sice jsem psal o vyloučení, ale kdyby chtěl Romik hrát normálně, tak by snad ještě šanci dostat mohl. Jeho letošní tým určitě svoji kvalitu měl a nevím, nakolik tam reálně v průběhu sezóny byla neaktivita a nakolik to spíš sám Romik opakovaně zveličoval na chatu...

D-League
Konečné pořadí: http://www.mlbcz.com/fantasy.php?akce=d&sezona=2015
V D-League se letos sešly tři týmy z vyšších soutěží a podle toho to do značné míry dopadlo - obsadily první tři místa v základní části a 1., 2. a 4. místo v konečném pořadí.
Titul získali Winnipeg Jets (Ranger), kteří po 2. místě v základní části porazili ve finále vítěze základní části Sonny John Surgeries (Miky) 9:3. Wizardos Cabrónes (Wizardos) byli po základní části 3. a v konečném pořadí 4.
Jediný, kdo dokázal konkurovat, byl FA Team (danny), který byl nejlepším z hlavních týmů v základní části (celkově 4.) a v playoff vybojoval bronz.
Za druhé nejlepší umístění v playoff (celkově 5.) postoupí do C-League Břevnov Bombers (Karaya32).
Bohužel musím konstatovat, že v déčku tentokrát byly velké problémy s aktivitou. Na začátku sezóny jsem několik účastníků musel varovat. Problémy vyplouvaly na povrch i v průběhu, i když jsem to nestíhal sledovat podrobně a neupozorňoval jsem na to písemně. Na playout se uráčil kompletně vybodnout formic29 (formic99), ve weeku 24 nesplnil minimum Higher Society (ludek) (tam je podivuhodná ne/aktivita rok co rok) a dokonce dvakrát v průběhu playout nedal 28 IP tým Trulandovci (Truland). Jejich další účast je taky na zvážení.

Všem aktivním hráčům děkuju za další kvalitní sezónu Československé FMLB. Gratuluju všem postupujícím i zachráněným. Sestupujícím přeju do roku 2016 sílu v bojích o návrat na vyšší úroveň. Doufám, že nejen mě letošní sezóna bavila a těším se na příští, která bude už 14. v naší historii.

No a teď už pište svoje dojmy a postřehy z letošní sezóny... :wink:

PříspěvekNapsal: pondělí 05. říjen 15, 08:15 
Dorostenec
Dorostenec

Oblíbený tým: Seattle Mariners
Ja sa v prvom rade chcem poďakovať že po aj po tom čo som bol rok predtým v lige neaktívny, tak si mi Ranger dal ešte jednu šancu a zas ma aj nevyhodil keď som si v prvý deň novej sezony nenastavil roster. Snažil som sa, a som veľmi rád že si o rok zahrám vyššiu ligu - ešte vačšia motivácia a verím že aj zábava to bude. Mrzí ma ale že ma Miky :ko: porazil v semifinále 5-6, škoda.

PříspěvekNapsal: pondělí 05. říjen 15, 08:46 
Stálý hráč
Stálý hráč

S... na to, potřetí v řadě stříbro... nejdřív se mi v půlce sezony, kdy svádíme boj o čelo tabulky, odjebe Giancarlo se Springerem. A nakonec před Finále se odjebe Greg Holland, Piscotty, Brantley, Sonny Gray a Carlos Martinez. A aby toho nebylo málo, po půlce týdne se začala karta obracet a já dotahovat celou pálku, která skončila nakonec naprosto těsně na všech stats :D... No prostě shit, potřetí v řadě stříbro a stejně tak letos druhej i po základní části :D... postup neni souzenej

PříspěvekNapsal: pondělí 05. říjen 15, 15:28 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

Oblíbený tým: Oakland Athletics
Tak já dodám jen že bych vůbec absolutně nečekal za 3roky postup z D-League do A-League..to Finále no,jako to je smůla když se vám zraní opory fanty,mi naštěstí Arenado,McCutchen či Betts šlapali..Madbum,Cole či Thor taky a bez zranění,sice se všichni rozjížděli pomalu,ale zato jistě...pamatuju se když po pár nepovedených týdnech,kdy sem byl na chvostu mi nera psal že by byl nerad kdybych spadnul,at něco s tím týmem dělám,ale já těm playerům prostě věřil..no těším se příští rok do Elity a přeju si abych tam jednak se udržel a jednak aby nás potom následovali Miky s nerou,abychom tak nějak byli komplet :)

PříspěvekNapsal: pondělí 05. říjen 15, 16:31 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Jo, nějak jsem to zapomněl zmínit, Evando za tři roky z D do A :thumbright:

D-League existuje teprve od roku 2012, takže nejen že je samozřejmě první, komu se tohle povedlo za 3 roky, ale bude taky vůbec první, kdo v déčku začínal a zahraje si nejvyšší soutěž. Takže: jde to :)

PříspěvekNapsal: pondělí 05. říjen 15, 17:15 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

Ranger píše:
Jo, nějak jsem to zapomněl zmínit, Evando za tři roky z D do A :thumbright:

D-League existuje teprve od roku 2012, takže nejen že je samozřejmě první, komu se tohle povedlo za 3 roky, ale bude taky vůbec první, kdo v déčku začínal a zahraje si nejvyšší soutěž. Takže: jde to :)

:thumbright: ..tak trochu toho štěstíčka i taky třeba připomenout,když jsem vloni postoupil,bylo to na úkor někoho kdo odřeknul z Áčka,ale nějakou tu porci Umu a citu pro hru,jsem myslím už taky posbíral :)

PříspěvekNapsal: pondělí 05. říjen 15, 17:17 
Stálý hráč
Stálý hráč

ty vole, proč já k tě tý Fantasy přivedl? ... tohle vědět tak sem tě nepřived :banghead: :mrgreen:

PříspěvekNapsal: pondělí 05. říjen 15, 17:21 
Hvězda AAA
Hvězda AAA

nerazzurro píše:
ty vole, proč já k tě tý Fantasy přivedl? ... tohle vědět tak sem tě nepřived :banghead: :mrgreen:

:tudle: :thumbright: :mrgreen:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]