Československá Fantasy MLB 2015 - Souhrn výsledkůA-LeagueKonečné pořadí:
http://www.mlbcz.com/fantasy.php?akce=a&sezona=2015Ranger's Lawyers** potřetí v řadě vyhráli základní část a tentokrát to konečně pronesli až do cíle. Přidají si po titulech z let 2005 a 2010 třetí hvězdu a budou se těšit na rok 2020
Finále proti 6. týmu základní části The Toon Army (Hrubas) bylo hodně napínavé, v neděli to klidně mohlo dopadnout opačně, ale mírný náskok vytvořený v průběhu týdne hlavně díky výborně produkující pálce (Pujols+Machado) se povedlo udržet až do konečného skóre 6:4.
Za poslední místo v základní části sestupuje
Zelinsky Fresno (honzarichtar), kterého doprovodí
Flamer's Team (Flamer). Nutno říct, že zaslouženě, oběma týmům základní část nevyšla, obsadily poslední dvě místa se značným odstupem a podle toho to dopadlo i v playout. Za zmínku podle mě stojí Brno Red Sox** (Base), kterým po brutálním startu po weeku 8 mnozí věštili sestup, ale květnový DC-blockbuster s Mariners*** (Mariner), kdy přišel Harper za Scherzera, je nakopnul, a nakonec z toho byla docela klidná záchrana.
B-LeagueKonečné pořadí:
http://www.mlbcz.com/fantasy.php?akce=b&sezona=2015Šampionem se z 5. místa po základní části stalo mužstvo
Bay Area Territory (Evando), které ve čtvrtfinále po kruté bitvě (včetně remízy na K 91:91) porazilo favorizovaného exšampiona Wizardose 5:4 a ve finále si poradilo se zdecimovanými Devil Rays (nerazzurri1908) poměrem 8:3, i když i tady ještě několik desítek minut před koncem žila naděje na opačný výsledek.
Konzistentně kvalitní výsledky vynesly druhé postupové místo do A-League týmu
Nekronauts (Morgosh), který opanoval základní část způsobem start-cíl.
Do céčka se po jediné sezóně vrátí
Mar Pok's Team (Mark) za poslední místo v základní části. V playout nečekaně vyhořelo mužstvo
Zlín Yankees (Carlyle), které se vrátí do třetí ligy poprvé od roku 2009 (přitom v letech 2011 a 2012 hrálo dokonce nejvyšší soutěž).
C-LeagueKonečné pořadí:
http://www.mlbcz.com/fantasy.php?akce=c&sezona=2015Titul v C-League vybojoval 6. tým základní části
Eddies (Moonchild) - loňský nováček tedy za dva roky dokázal překonat dvě úrovně. Ve finále si poradil se
Sonny w/Strikeouts (Miky) 7:4, což ale Mikyho nemusí mrzet, protože si postup zajistil 1. místem v základní části.
Podobně jako v áčku i zde sestupují dva zdaleka nejslabší týmy základní části i playout: poslední
Neopol Blue Jays (Neopol) a předposlední
Eska v Céčku (Soukup).
Otázkou je, zda bude pokračovat účast
Sparta Royals (Romik). Sice jsem psal o vyloučení, ale kdyby chtěl Romik hrát normálně, tak by snad ještě šanci dostat mohl. Jeho letošní tým určitě svoji kvalitu měl a nevím, nakolik tam reálně v průběhu sezóny byla neaktivita a nakolik to spíš sám Romik opakovaně zveličoval na chatu...
D-LeagueKonečné pořadí:
http://www.mlbcz.com/fantasy.php?akce=d&sezona=2015V D-League se letos sešly tři týmy z vyšších soutěží a podle toho to do značné míry dopadlo - obsadily první tři místa v základní části a 1., 2. a 4. místo v konečném pořadí.
Titul získali Winnipeg Jets (Ranger), kteří po 2. místě v základní části porazili ve finále vítěze základní části Sonny John Surgeries (Miky) 9:3. Wizardos Cabrónes (Wizardos) byli po základní části 3. a v konečném pořadí 4.
Jediný, kdo dokázal konkurovat, byl
FA Team (danny), který byl nejlepším z hlavních týmů v základní části (celkově 4.) a v playoff vybojoval bronz.
Za druhé nejlepší umístění v playoff (celkově 5.) postoupí do C-League
Břevnov Bombers (Karaya32).
Bohužel musím konstatovat, že v déčku tentokrát byly velké problémy s aktivitou. Na začátku sezóny jsem několik účastníků musel varovat. Problémy vyplouvaly na povrch i v průběhu, i když jsem to nestíhal sledovat podrobně a neupozorňoval jsem na to písemně. Na playout se uráčil kompletně vybodnout
formic29 (formic99), ve weeku 24 nesplnil minimum
Higher Society (ludek) (tam je podivuhodná ne/aktivita rok co rok) a dokonce dvakrát v průběhu playout nedal 28 IP tým
Trulandovci (Truland). Jejich další účast je taky na zvážení.
Všem aktivním hráčům děkuju za další kvalitní sezónu Československé FMLB. Gratuluju všem postupujícím i zachráněným. Sestupujícím přeju do roku 2016 sílu v bojích o návrat na vyšší úroveň. Doufám, že nejen mě letošní sezóna bavila a těším se na příští, která bude už 14. v naší historii.No a teď už pište svoje dojmy a postřehy z letošní sezóny...