Base píše:
Cetl jsem to postupne... Jeden den se vyclenit asi da, jenze to musi byt ten, ktery chci "ja". Ja treba toho 27.brezna jsem da se rict slzebne v Budapesti a nevim, kdy se vratim...
Napada mne tohle - co draftnou prvnich 72/120 (6/10 kol - priklad) aukci a zbytek hadem? urcite to takhle nejde naprogramovat v Yahoo, ale aukci lze prece provest i bez Yahoo. Hraci se potom v Yahoo draftu rychle rozeberou a i ti, co tam nebudou dostanou svoje hrace. Teda jo, castecne to tu strategii rusi, ale ne zas uplne.
Pokud jde o ten "jedinej" duvod, tak treba neci decko muze dostat horecku... Nevim teda kolik z nas ma decka (ja ne), ale vzhledem k tomu, ze uz to bude Xta sezona, tak mnoha hracum uz asi neni 17 a fantasy fakt neni stredobod vesmiru...
Pokud jde o ten zachod, tak jak to vlastne na yahoo probiha? Je dopredu zname poradi nabizenych hracu? Jak je to s casovym limitem? Jako na vychcani zas hodinu nepotrebuju...
Pokud jde o Pujolse, tak ja ho mel z prvniho mista v tom jeho jedinym blbym roce mam ten pocit:)
Předpokládám, že víš, že je naprosto mimo realitu něco takovýho pořádat. Buď bude aukce, nebo bude had, třetí cesta není. Já věřím, že to nějak zvládneš, pamatuju si, že jsi přece někdy už psal, že draftuješ z vlaku, a šlo to taky.