Tady je thread z 26. ledna 2005 ohledně hlasování:
http://www.newyorkrangers.cz/forum/view ... p?f=6&t=21Dostanou se tam jen ti, kdo byli registrování na starém fóru.
Fakt je, že jsem ho sem měl zkopírovat, to je moje chyba a proto si možná někteří teď mysleli, že jsem si teď překroutil pravidla, aby pro změnu stačila nadpoloviční většina hlasujících (Base si to ovšem myslet nemohl).
Zkopíruju sem obsah toho threadu dodatečně.
Teď jenom zdůrazním, že jsem tam tehdy psal i tohle (konkrétně se už k tomu nikdo nevyjadřoval):
Citace:
Co je ale možný, že bysme přece jenom zavedli určitou minimální účast, že by v každým hlasování musela hlasovat aspoň polovina, tj. 10 lidí, aby bylo platný. O tom by se dalo uvažovat, ale mně se to zdá lepší takhle, protože si myslím, že právě tenhle systém bude víc lidí motivovat k hlasování a k aktivnímu přístupu.
Pro zajímavost hlasovací právo letos mělo 35 lidí, z toho hlasovalo 25 (a třeba jonejo psal, že úmyslně hlasovat nebude, což je jeho volba). Hlasování jsem zahájil podle zvyklosti těsně po půlnoci ve středu, takže na něj prakticky bylo 96 hodin. Upozornění na hlasování se objevilo na fórech na stránkách všech tří lig (kde jsou účastníci s hlasovacím právem). Ve čtvrtek v 0:19 jsem všem, kdo nehlasovali v prvních 24 hodinách hlasování, rozesílal ještě mail s upozorněním včetně informace o deadline.