Diky vsem zucastnenym za sezonu!
Pro me byl vstup do sezony tragicky, protoze jsem se potacel na spodku tabulky celkem dlouho, ale kluci vcas zabrali a vybojovali s velkym stestim 1. misto v tabulce.
Nicmene musim podotknout, ze mi ze zakladni sestavy, co se tyce palkaru, ktere jsem nadraftoval, zustali pouze 4
. Vsechny ostatni jsem musel nahradit jinymi a jsem hodne rad za picky z FA jako je Smoak, Pham, Santana a samozrejme i dalsi, ale tihle byli pro me TOP
.
U nadhazovacu to bylo obdobne, pokud dobre pocitam, tak taktez zustali pouze 4. Pokud bych mel porovnat statistky v head-to-head (celkove pocty), tak jsem si prvni misto v zakladni casti nezaslouzil.
Co se tyce Play Off, tak si myslim, ze jsem hlavne vyhral proto, protoze jsem strategicky poslal 3 SP do FA a picknul nadhazovace, kteri jeste v nasledujicich dnech meli startovat. Nutne jsem potreboval ziskat W a K, coz se nakonec si myslim stalo osudnym. Bohuzel souper Sorryjako takto strategicky neuvazoval a bohuzel jen picknul meho nejlepsiho vyhozeneho nadhazovace Wooda, ktery uz nemel startovat.
Jsem rad, ze se opet podivam do vyssi ligy a snad napodobim to, co se mi podarilo pred par lety, ze jsem postoupil jeden rok z C league a dalsi hned z B league.
Posledni 2 roky byly pro me otresne, protoze jsem pocitil pad z A league do B a pak hned do C
.
Gratulace vsem postupujicim a jeste jednou diky vsem zucastnenym!