Tohle mě opravdu nebaví.
Citace:
Ahoj,
promiň za pozdní reakci, nebyl jsem tu. Místo určitě je. Ale momentálně nás je jen 9 už, takže není jistý, že se to vůbec bude konat.
Plán jinak je zabookovat si prostor s projektorem, na plátně promítat klasickou online draft room, kam bych postupně zadával picky, aby bylo přehledně vidět, kdo má jakej tým. Zároveň bychom ale měli draft board s cedulkama jmen hráčů, takže by to bylo i pěkně "postaru". Draftovalo by se hadem, čas na pick jsme myslím domlouvali na minutu a půl, ale to by se vidělo i podle situace.
Nevím, co víc by tě mohlo zajímat, ty úplně hlavní informace jsou myslím v tom příspěvku, kdyžtak se ptej, pokud sem něco důležitýho nezmínil
Na to jsem dostal odpověď, že děkuje a že kdyby měl zájem se zúčastnit, ozve se...
Necítím žádný pochybení, nikoho jsem neodmítnul a je opravdu nedůstojný, že se tu musím před někym obhajovat, mimo jiné to i snižuje jakejkoliv můj elán se vůbec o něco snažit.
Celý to bylo vymyšlený jako napůl fantasy liga a napůl společenská událost, kde by byla šance poznat a zažít nějakou zábavu s lidma, který mají společnej zájem a který se třeba ve fantasy světě potkávaj už dlouhý roky, ale osobně se neznaj. Proto chci v tý lize lidi, na který zaprvý vím, že je spoleh a zadruhý vím/mám důvod věřit, že jsou fajn a chtěl bych je poznat. Proto to radši odpískám, než to hrát za každou cenu s lidma, se kterýma to hrát nechci, a do tý kategorie se mimochodem nebezpečně blížíš. Takže ano, je to moje liga, což ale neznamená, že o všem rozhoduju sám, jen sem tím chtěl říct, že kdyby se přihlásilo 20 lidí, vyberu/vybereme účastníky ne podle toho, kdo se přihlásil o minutu dřív než ostatní, ale kdo nejvíc splňuje tyhle základní podmínky.
Dělám to já, protože jsem s tou myšlenkou zkrátka jako jedinej přišel a sám dobře víš, že nebýt covidu, všechno bylo domluvený a zajištěný a konalo by se už před 3 lety. Pokud se toho chce letos ujmout někdo jinej, nemám s tím sebemenší problém, mám spoustu jinejch starostí.