==========
ZÁSADNÍ TÉMATA A VÝSTUPY Z DISKUSE SE POKUSÍM SHRNOVAT NA TOMTO MÍSTĚ V ÚVODNÍM PŘÍSPĚVKU- Možné rozdělení D-League podle počtu účastníků.
- Zavést waiver budget?
==========
Letošní sezóna začíná až v neděli 5. dubna 2015, takže máme na všechno o dva týdny víc času než loni. Přesto můžeme klidně zahájit diskusi už teď.
Thread pro přihlašování nováčků je funkční, deadline jsem posunul na konec února, jak bývalo zvykem:
viewtopic.php?f=42&t=843Opět může podle počtu účastníků vyvstat otázka, jestli nebude potřeba
rozdělit D-League na dvě ligy. Já jen zopakuju, co jsem psal loni: všichni účastníci doufám počítají s tím, že k rozdělení D-League může dojít. Souviselo by s tím to, že by po letošní sezóně z C-League sestupovali ne 2, ale 4 účastníci. Přesný model zatím není jasný, ale opakovaně jsme o tom diskutovali, takže věřím, že dojdeme ke kvalitnímu řešení.
Pokud jde o pravidla, nepředpokládám významné úpravy. Zkrácení ligy o týden loni neprošlo a pokud z diskuse nevyplyne, že by o to byl větší zájem, ani já to asi letos otevírat nebudu. Vzpomínám si teď jen na jeden návrh, který mi přijde smysluplný a měl by znamenat malé zvýšení kvality ligy:
zavedení waiver budgetu. O co jde a jestli to zavést, si určitě ještě rozebereme (viz
viewtopic.php?f=42&t=808). Každopádně je to spíš maličkost, žádná zásadní změna.