Právě je neděle 24. listopad 24, 13:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Československá Fantasy MLB 2015 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: sobota 24. leden 15, 20:54 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
==========
ZÁSADNÍ TÉMATA A VÝSTUPY Z DISKUSE SE POKUSÍM SHRNOVAT NA TOMTO MÍSTĚ V ÚVODNÍM PŘÍSPĚVKU
- Možné rozdělení D-League podle počtu účastníků.
- Zavést waiver budget?
==========

Letošní sezóna začíná až v neděli 5. dubna 2015, takže máme na všechno o dva týdny víc času než loni. Přesto můžeme klidně zahájit diskusi už teď.

Thread pro přihlašování nováčků je funkční, deadline jsem posunul na konec února, jak bývalo zvykem: viewtopic.php?f=42&t=843

Opět může podle počtu účastníků vyvstat otázka, jestli nebude potřeba rozdělit D-League na dvě ligy. Já jen zopakuju, co jsem psal loni: všichni účastníci doufám počítají s tím, že k rozdělení D-League může dojít. Souviselo by s tím to, že by po letošní sezóně z C-League sestupovali ne 2, ale 4 účastníci. Přesný model zatím není jasný, ale opakovaně jsme o tom diskutovali, takže věřím, že dojdeme ke kvalitnímu řešení.

Pokud jde o pravidla, nepředpokládám významné úpravy. Zkrácení ligy o týden loni neprošlo a pokud z diskuse nevyplyne, že by o to byl větší zájem, ani já to asi letos otevírat nebudu. Vzpomínám si teď jen na jeden návrh, který mi přijde smysluplný a měl by znamenat malé zvýšení kvality ligy: zavedení waiver budgetu. O co jde a jestli to zavést, si určitě ještě rozebereme (viz viewtopic.php?f=42&t=808). Každopádně je to spíš maličkost, žádná zásadní změna.

Předmět příspěvku: PRAVIDLA A ÚČASTNÍCI LIGY 2015
PříspěvekNapsal: neděle 25. leden 15, 12:41 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Když už je tady takle brzký téma, tak ať s tím počítate - omlouvám se členům áčka, ale nenastoupím do sezony 2015. Už loni jsem viděl asi 2,5 zápasu dohromady, hrál bez projekcí a jen se znalostí z roku 2013, letos by to bylo stejný a ty informace by byly starší ještě o rok, takže by to už fakt bylo nedůstojný na áčko, kde maj bejt ti nejlepší, to radši ať je tam někdo, kdo tomu dá všechno.

V keeperu zůstanu, ten tým mám rád, mám tam nějakou koncepci a není s tím tolik každoroční práce. No a Chazy League může jet dál, předám to mikymu s hrubasem.

Předmět příspěvku: Re: Československá Fantasy MLB 2015 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: neděle 25. leden 15, 20:14 
Veterán
Veterán

Tohle je pro mě velký zklamání. Nejsem naštvanej, ale prostě zklamanej. Každopádně díky za účast i za adminování.

Tím pádem dojde k následujícím posunům podle pravidla 6 (pořadí po základní části):
Z B-League do A-League se vrací Egal (Stratford TwinsToons).
Z C-League do B-League postupuje Evando (Bay Area Territory).
Z D-League do C-League postupuje Moonchild (Eddies).

PříspěvekNapsal: neděle 25. leden 15, 21:11 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Nojo, já vím, ale zas ty víš, že už loni to bylo s mojí účastí na hraně a hodně šlo o to, abych usnadnil to nahrazení commishe. Aspoň se to nebude muset letos řešit jako loni, kdy jsem se nechával ukecávat a stejně, kdybych hrál áčko s tím stylem, co loni béčko, tak tam prostě budu k ničemu.

Ale každopádně pak budem muset nějak vyřešit to béčko - odcommishoval jsem to jako ten nekompletní commish, tak je otázka, jestli vůbec budu moct tu ligu obnovit, když ano, tak jestli budu moct toho commishe předat, protože loni to prostě nešlo.

PříspěvekNapsal: neděle 25. leden 15, 21:26 
Veterán
Veterán

Jo, tohle budeme muset vyřešit. Až to půjde, zkus béčko založit a zjistit, jestli budeš mít dostatečný pravomoci. Myslím si ale, že i kdyby ti to nešlo, tak se to prostě založí nanovo a novej commish (pokud hrál B-League i loni) by měl mít možnost tam napojit historii. Zatím ale není ani commish určenej, s nikým jsem o tom pro letošek nemluvil.

PříspěvekNapsal: neděle 25. leden 15, 21:29 
Veterán
Veterán

Ještě jeden nápad, co mi teď cvaknul: původním commishem B byl orli, takže kdyby tam něco nešlo tobě, mohl by to případně zkusit i on - třeba by to jemu fungovalo - a potom předat (tentokrát už se vším všudy :) ).

PříspěvekNapsal: neděle 25. leden 15, 22:26 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: San Francisco Giants
Mno, je to trochu netradiční postup do vyšší ligy, chtěl jsem si to časem uhrát sám, ale nějak to překousnu :) anebo se možná do Déčka po sezoně zase "propracuju" zpátky :D :D

PříspěvekNapsal: pondělí 26. leden 15, 19:30 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Oakland Athletics
Osobně sem spíš proti zavedení waiver budgetu.

PříspěvekNapsal: úterý 27. leden 15, 10:14 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: New York Yankees
Co nějaký obměny kategorií...??? Takhle z fleku mě napadá dát quality starts místo W a net saves (saves mínus blown saves) místo klasickej saves. Quality start je podle mě kvalitnější ukazatel, než W...a v net saves by se aspoň malinko zobrazilo i to, jak ten closer háže hovna...mohlo by to bejt zajímavější. Co vy na to? Jistě při zamyšlení přijdete i na jiný kategorie...

PříspěvekNapsal: úterý 27. leden 15, 10:17 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
při QS by ale zase ztratili smysl L ne? A odebrání L by z toho zase udělalo klasickou 5x5 ligu, čili by to neumožnovalo taktizování atd jako doteď... pro NS bych klidně byl...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 44 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]