Ahoj,
mám pro vás vysoce lákavou nabídku! Vyhlášená Chazy League sice s odchodem svýho zakladatele ztratila něco na prestiži, s Hrubasem se to ale snažíme udržet při životě, ba co víc, obnovit zašlou slávu a připravit všem účastníkům příjemný fantasy soutěžení. Potřebujeme k tomu ale ligu doplnit novejma tvářema. Jedná se o klasickou head-to-head ligu, 12 týmů, draftuje se aukcí, pravidla, rostery i statistiky všechno stejný jako v ČFMLB. Je jedno, jestli zrovna s fantasy začínáte nebo ste byli na Yahoo prvním zaregistrovanym uživatelem, naší jedinou podmínkou je aktivita, což samozřejmě znamená i účast na draftu a pak pravidelný nastavování sestav a prostě starání se o tým. Míst je zatím poměrně dost, takže se všichni v klidu můžete hlásit. Dopředu hlásím, že v případě velkýho zájmu dostanou přednost ti, který nákym způsobem z fantasy už známe a víme, že je na ně v tomhle ohledu spoleh, protože chceme ligu udržet co nejkvalitnější, ale rozhodně se nebojte hlásit i nováčci, rádi přivítáme kohokoliv, kdo by měl zájem si zahrát a poměřit tak svoje znalosti.
Kdo by se chtěl přidat, nechte mi v tomhle topicu nákou reakci s vaším emailem, případně mi to můžete hodit i do soukromý zprávy tady na fóru.
Miky
_________________ “There are three things you can do in a baseball game. You can win, or you can lose, or it can rain.” – Casey Stengel
|