Ďakujem Vám (všetkým súperom) za všetky gratulácie k môjmu prvému titulu v tejto Keepers lige.
Je to pre mňa fakt super pocit, keď si pomyslím, že som na začiatku sezóny - tie prvé mesiace (apríl-máj-jún) ešte neovládal ani všetky pravidlá a postupne som sa ich musel naučiť, pochopiť a aj osvojiť. (Dával som si stále pozor hlavne na to, aby som nechtiac nezobral niekomu jeho Prospekta...
)
Popri tom študovaní pravidiel som si začal celkom slušne meniť svoje mužstvo, aby som bol s ním spokojný a aby bolo také, že bude mať šancu na titul (teda určite aspoň z môjho pohľadu, pretože niektorí by to v ňom asi nevideli). Toto sa mi podarilo celkom do bodky naplniť, aj keď je jasné, že bez riadnej dávky šťastia to nikdy nejde... Ja sa po tých pár rokoch čo to tu s Vami v iných ligách hrám, presne držím toho, že radšej menej veľkých hviezd a viacej rovnocenných hráčov s pomerne „slušným“ výkonom, ktorí robia pravidelne viac-menej všetky štatistiky (R, HR, RBI, SB...) a to mi vždy vynieslo lepšie umiestnenie a to hlavne v základných častiach sezón. Navyše je to celkom fajn aj do play-off, pretože ako tu už Nerri spomínal, väčšinou tie hviezdy jednotlivé mužstvá pred ich skutočným play-off šetria a tí moji „slušne dobrí“ hráči viac-menej hrajú až do konca sezóny...
Mrzí ma, že som ten titul zobral práve Mikymu, pretože on je podľa mňa dlhodobo a aj celkovo tu na Fantasy jeden z mála hráčov „Par Excellence“ a navyše on bol aj jeden z tých čo ma najviac presadzovali ako náhradníka za Jeffjama...(a ja som sa mu zato takto nešťastne odvďačil, prepáč Miky...)
Už teraz sa teším na ďalšiu sezónu a tá bude pre mňa určite oveľa ťažšia, pretože vybojovať titul bolo do posledného dňa ťažké, ale obhájiť ho bude ešte oveľa ťažšie.