Kratke vyjadrenie z mojej strany k sezone...
Nejdem sa tu obhajovat ci je moje konecne 4. miesto a 5. miesto po zakladnej casti skutocne najvacsim sklamanim sezony, kazdopadne skusim pridat par mojich dojmom...
To ze tento rok zrejme nezlozim tak dobry tim som sa obaval uz od offseason, do sezony som siel s TJS Harveyho, Bundyho a zranenim kolena Machada. Predovsetkym ulohou ale bolo byt stale schopny superit s contendermi a drzat sa na dostrel prveho miesta. Na drafte som chybou vlastneho usudku pridal timu dalsie diery, ked sa Beltran a Estrada ukazali ako jasny omyl.
Asi jasnym odrazom ako vidim kvalitu svojho timu bola moja aktvita pred trejd deadline, kde som sa snazil zlepsit klub aby som aspon o par percent zlepsil svoje snahy, ale bez ohrozenia buducnosti. Ziadne velke moves som teda s vedomim, ze zaostavam za timami neriho, jeffjama nebol ochotny robit...
po zraneni hracov ako Wacha, Cashner, Josh Beckett, Calhoun som uz bol davno cez limit 3x DL a bolo potrebne prehodnotit strategiu na pitchingu, noha sla opet dole z plynu, rozhodol som sa vyhravat L, SV, ERA, WHIP ( v 3 som bol aj najlepsi), co ma napriek asi 5 zdravym pitcherom na rosteri udrzalo v nadpriemernom ziskavani bodov z pitchingu... tato zmena taktiky umoznila i skusit pritiahnut do timu novy talent, kde sa spoty obetovali pre Nelsona, ci Norrisa...
nakoniec sa mi pocas celej sezony podarilo udrzat sutazivy tim, hoci som bol kvalitne level za prvymi timami, bola to mozno sezona ktora i vdaka vykonom Texas Rangers viac trapila ako tesila, udrzal som si standard dobre vedenej organizacie ,University of Texas ako 4 roky v rade Playoff tim, 3x semifinale, takze i ked najhorsia sezona aspon podarilo sa zachovat tvar...
Zhrniem to asi teda takto:
Vydarena sezona? Ani nahodou...
Som spokojny so sezonou? Urcite Nie...
Urobili sme nevynutene chyby? Ano, privela...
Najvacsie sklamanie sezony? Neviem, taketo hodnotenia s radostou prenecham vam, na co sa sustredim je aby sa organizacia vratila silnejsia ako kedykolvek predtym