Právě je neděle 24. listopad 24, 14:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 103 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: MLBCZ.com Keepers Power League 2014 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: úterý 21. leden 14, 01:05 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
V první řadě doufám, že se můžeme spolehnout na orliho, který případně s pomocí jirky nebo někoho dalšího, kdo má přehled o prospektech, připraví seznam hráčů pro prospect draft.

Co se týče pravidel, v plánu nebo k diskusi jsou následující záležitosti:
1.) Zavádí se nové pravidlo o určování pořadí v draftech (už schváleno).
2.) Provést tresty podle orliho příspěvku.
K hlasování:
1.) Opravit maxima prospectů z jedné sezóny na kariérní součet.
2.) Zmírnit/zrušit tresty za picknutí cizích prospectů v případech, kdy nikomu nevznikne škoda.

S ohledem na start MLB už 22. 3. by letošní harmonogram mohl vypadat následovně (návrh):
Čtvrtek 13. 2. večer: provedení losu draftu prospectů a keeper draftu
Pátek 14. 2.: začátek předsezónních trejdů (možno zakládat thready pro schvalování trejdů ve fóru Fantasy » MLBCZ.com Keepers Power League » Schvalování trejdů)
Pátek 7. 3., 8:59 ráno SEČ: deadline pro stanovení keeperů (je nutno je mít v tento čas zadané na Yahoo) + NOVINKA: PROSPECT DEADLINE - stanovení prospectů, které si každý manažer chce podržet (maximálně 5) - na toto bude zřízen speciální thread na fóru
Poznámka k proveditelnosti trejdů obsahujících potenciální keepery: jejich schvalování musí začít nejdéle do 1. 3. (nutných 5 kompletních dnů).
Čtvrtek 13. 3., 20:00 SEČ: draft prospectů - proběhne na chatu našeho fóra
Čtvrtek 20. 3., 21:00 SEČ: doplňovací keeper draft na Yahoo
Poznámka k proveditelnosti trejdů před draftem: jejich schvalování musí začít nejdéle do 15. 3. (nutné 4 kompletní dny).
Neděle 17. 8.: trade deadline

Předmět příspěvku: Re: MLBCZ.com Keepers Power League 2014 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: úterý 21. leden 14, 10:19 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
ještě to chce to pravidlo, že hráč co bude součástí předsezónního Tradu se musí keepovat... Jinak je pravidlo VETA naprosto na nic (viz. loni můj Trade s Thundermanem, přidávali jsme hráče tak, aby se hodnota srovnala a trade nakonec prošel... a vše stejně bylo na nic, protože oba jsme keepli jen ty co jsem chtěli v první řadě tradovat)...
Samozřejmě vyjímku by tvořilo, kdyby se třeba hráč po Tradu dlouhodobě zranil, třeba na většinu sezony, v tom případě by se povolilo keepnout někoho jiného pokud by postižený tým chtěl (hlasování o tom)... Protože kdo by keepoval hráče, který by celou sezonu nehrál a zároveň to byl třeba takový keeper n.10 nebo n.11... prostě hráč se se dá nahradit... takového Cabreru by ste si keepli ale i mrtvého že jo :D

PříspěvekNapsal: pátek 24. leden 14, 08:31 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

http://sports.yahoo.com/blogs/fantasy-r ... --mlb.html

zajímavé části jsou hlavně ty okolo prospektů a NA slotů, docela si umím představit, že by každý měl ty svoje prospekty v NA slotech a pak bychom nemuseli žádný tresty za nabrání prospektů jiného managera vůbec řešit

PříspěvekNapsal: pátek 24. leden 14, 12:07 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
30.1 - paráda, už se těším, snad to nebude takový paskvil jako v hokeji.
Začínám tedy pracovat na prospektech, zašlu to potom Orlimu, který by měl mít asi znova pod palcem prospect draft.

PříspěvekNapsal: pátek 24. leden 14, 16:01 
Stálý hráč
Stálý hráč

Wizardos píše:
http://sports.yahoo.com/blogs/fantasy-roto-arcade/yahoo-fantasy-baseball-2014-opening-soon-awesome-154013656--mlb.html

zajímavé části jsou hlavně ty okolo prospektů a NA slotů, docela si umím představit, že by každý měl ty svoje prospekty v NA slotech a pak bychom nemuseli žádný tresty za nabrání prospektů jiného managera vůbec řešit

to má ale problém ten, že Yahoo nemá ani náhodou všechny Prospecty... i když je třeba mít bude teď dle tý novinky, ale stejně myslim že všichni tam nebudou.. Je spousta Prospect Ranků a všechny se hodně liší...

Ani to nic neřeší vlastně, kdybys tam měl teď ty prospecty nebo je měl na seznamu co máme teď, tak jako tak, aby hrál musíš ho dát do sestavy a někoho dropovat.... Takže dávat Prospecty na NA sloty, to prostě nejde... Navíc kdyby náhodou začli hrát všichni, máš 5 volných NA slotů a můžeš nabrat 5 dalších Prospectu, bez toho aby hráli - čili si vlastně nafoukneš ten seznam na 10....

Takhle na seznamu si nikoho jako novýho přidat nemůžeš... ale můžeš si ho dát do týmu, kde je jasná daň... o hrajícího hráče míň a taková nevýhoda...

----------------

Každopádně bych jeden NA slot do Keeper ligy dal, z důvodů suspenzace a podobně... I ten jeden NA prospect nikoho nezabije... Ale víc ani ťuk, to by pak nebyl žádný Prospect volný... každej by jich tolik kolik by bylo NA slotů + na seznamu...

Ale pro jeden NA slot jsem...

PříspěvekNapsal: pátek 24. leden 14, 17:14 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Oakland Athletics
S těma NA spotama pro prospecty vidím problém (pokud se teda nepletu, kdyžtak mě opravte) v tom, že když mi nějakýho prospecta povolaj do MLB, nutně si ho hned z toho NA spotu musím dát do sestavy, jinak do tý doby, než tak udělam, nebudu moct provádět žádný movy. Určitě by to pomohlo větší přehlednosti v tom, kdo jaký prospecty vlastní, ale pokud mám v tomhle pravdu a nešlo by to nijak ošetřit, tak sem proti.

PříspěvekNapsal: pátek 24. leden 14, 18:20 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

nerazzurro píše:
to má ale problém ten, že Yahoo nemá ani náhodou všechny Prospecty... i když je třeba mít bude teď dle tý novinky, ale stejně myslim že všichni tam nebudou.. Je spousta Prospect Ranků a všechny se hodně liší...

Asi zatím nikdo přesně neví jak ty NA sloty budou fungovat. Až to bude jasný tak se můžeme rozhodnout, každopádně v tomhle okamžiku jsem to bral jen jako pomůcku proti tomu aby někdo omylem zas nenabral cizí prospekty.

Miky píše:
S těma NA spotama pro prospecty vidím problém (pokud se teda nepletu, kdyžtak mě opravte) v tom, že když mi nějakýho prospecta povolaj do MLB, nutně si ho hned z toho NA spotu musím dát do sestavy, jinak do tý doby, než tak udělam, nebudu moct provádět žádný movy. Určitě by to pomohlo větší přehlednosti v tom, kdo jaký prospecty vlastní, ale pokud mám v tomhle pravdu a nešlo by to nijak ošetřit, tak sem proti.

Jasný to mi nedošlo, když jsem to psal. Pokud by to tak fakt bylo, nebylo by to pro nás použitelný.

PříspěvekNapsal: pátek 24. leden 14, 18:39 
Veterán
Veterán

Já bych si počkal, jací prospekti tam budou. V tom článku se píše, že jich tam bude mnohem víc. Umím si představit, že tam budou všichni třeba z TOP100 a potom by nám to opravdu mohlo pomoct.

Samozřejmě jde i o to, co napsal Miky. A prospect draft si předpokládám zachováme tak nebo onak, protože jsme ho zavedli taky z dalších důvodů. Navíc od letoška na něm ani nebude tolik práce. Já myslím, že konečný seznam od orliho se klidně může obejít s 50-70 jmény (podle toho, kolik prospectů si kdo z nás keepne z loňska).

PříspěvekNapsal: pátek 24. leden 14, 19:03 
Veterán
Veterán

"We've added a giant pile of prospects to the player pool (100+)"

Pokud se na to odborníci na prospecty podívají a zjistí, že není nutný nikoho doplňovat, tak možná ani nebudeme seznam prospectů k draftu potřebovat.

PříspěvekNapsal: pátek 24. leden 14, 20:34 
Stálý hráč
Stálý hráč

no ale pořád si nikdo neuvědomujete co jsem napsal... Když každý dostane 5 NA slotů a dá si tam 5 Prospectů který draftoval dejme tomu.... Co pak? 5 mi jich začne hrát, já je dám do sestavy a mám ty Sloty volné... čili si zase seznam Doplním... (což je proti pravidlum - nafukování prospect listu) - mám vlastně tak 10 Prospectů na seznamu.... z toho jen 5 jsem jsem draftoval, a prospect na seznam jde získat dle pravidel jen draftem nebo tradem, tohle by bylo přidáním z FA
Takže by celý Prospect systém tak, jak jsme ho loni vymysleli šel do řiti, takže by nějaký draft už neměl smysl... bylo by kdo dřív příde ten dřív mele... což by byla fakt škoda

Ano teď v našem formátu to jde taky, ale NA hráče zabírá místo v rosteru a musíte někoho dropovat...

Maximálně by se muselo zakázat obsazovat NA sloty hráči, které nevlastním díky draftu... Ale aby mi někdo zakazoval, co mi na Yahoo jde udělat, mi příde na hlavu...

...............

Jinak nevim proč se bát že mi Prospecta někdo vezme omylem.. na to snad máme tři aktivní komisaře, kteří ho případně tomu týmu hned dropnou... a pravého majitele to vůbec nijak nepoškodí... Toho se fakt nebojim
(hlavně bych za to zrušil ty stupidní tresty)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 103 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]