Já se omlouvám, že tak špatně reaguju, nicméně můžu ocitovat svůj starší příspěvek, takže když to shrnu:
1.) SV => NSV+HLD
L => K/BB
W => IP
Absolutní priorita je pro mě zrušit L. Vždyť to je opravdu tragická a nesmyslná statistika, která to tu s postupujícími změnami v baseballu jenom víc a víc devastuje (viz co psal Jirkush). Žádná normální, natož "profi" fantasy liga na L nehraje.
W popřípadě můžeme i nechat, i když bych i to preferoval nahradit.
2.) Zůstat u 5 prospektů. Nechápu hlavně logiku

, kterej jedním dechem napíše, že to jede setrvačností a nemá na to čas, ale zároveň chce sledovat 10 prospektů?

Pokud se to zvýší na 7, tak s tím nemám zásadní problém, ale hlasovat pro to nebudu.
Ranger píše:
1.) Já nakonec zůstávám u varianty 5 prospektů. Z mého hlediska převažuje negativum ve zkomplikování už tak komplexního prostředí. Seznamy prospektů o 40 % delší jsou prostě horší a myslím si, že 5 prospektů stačí víc než bohatě. Nevím, jestli to stojí za zmínku, možná je to jedno, ale draft prospektů se efektivně protáhne řádově na dvojnásobek.
2.) Net Saves and Holds - jsem určitě pro. Zároveň ale něco udělejme přinejmenším s L, protože to je suverénně ta nejhorší statistika. Strikeouts per Walk Ratio je i podle mě ta nejlepší volba, která bude nutit k taktice a zobrazí (ne)kvalitu nadhozu mnohem věrněji než L. Zároveň bych W nahradil Innings Pitched. Možná banální statistika, která je ale mnohem spravedlivější než W a zamezí extrémnímu taktizování. Nasazování slabých nadhazovačů bude pořád ničit ERA, WHIP, ale v mnohem větší a logičtější míře než L taky K/BB.
Takže SV => NSV+HLD
L => K/BB
W => IP
3.) Vlastně je to tak, jak píše Miky. Ani se o tom nemusí hlasovat, je to jen výklad existujícího pravidla.