11 ludi podla hlasovania nechcelo japoncov v prospect drafte, podla diskusii z dovodu ze vsetci japonci idu hned do MLB, su MLB ready a nejdu do minoru... tym padom to zdaleka niesu typicky prospecti...
preco kubanci a juhoamericania neboli takto isto brany? tiez z celkom logickeho dovodu, ci uz 16 rocny alebo 28 rocny juhoamerican, vsetci su povazovany za medzinarodneho volneho hraca, nebolo by tam legislativne vymedzenie pre hraca ako Abreu... naviac hrac ako Abreu je vynimka...
takze nad cim sme vtedy uvazovali, 99 percent japoncov zacina hned v MLB, 99 percent kubancov zacina v nizsich minor ligach... pri prvom navrhu draftu som napisal ohladom tohto pravidla ze chcem hlasovanie ( pretoze logicky sa ukazala nevola preco japoncov co do prospect draftu ked su predsa ready na MLB), samozrejme hlasovanie sa udialo, ja som za tie roky svoj nazor na japoncov nezmenil, povazujem dobre ze Darvish siel v keeper draft, aspon ten draft ma stale hodnotu
skoda len ze ste lenivy si to samy dohladat, mate rovnaky pristup ako ja, takze nie je potrebne sa ma na to pytat...