Ranger píše:
Stojí to přesně tady:
Citace:
Majitel získává jedním pickem v prospect draftu oba hráče a má povinnost mít po splnění limitů pouze jednoho Ohtaniho na rosteru, může si je střídat dle libosti, stačí jeden keeper slot.
Jinými slovy, nikdo nemůže ani po splnění limitů Ohtaniho majiteli sebrat jeho polovinu. Bez aplikace prospect pravidla číslo 5 by toho prostě a jednoduše nešlo dosáhnout. Už samotné nucené dropnutí Ohtaniho vychází z tohoto pravidla:
Citace:
5. Vybraním hráča v MiLB drafte bude hráč zapísaný na váš zoznam prospectov. Máte tzv. právo na prospecta = ako jediný si ho môžete pridať do tímu vo fantasy. Počas trvania tohto práva, pokiaľ si vášho prospecta pridá iný GM do svojho tímu, automaticky bude tento GM sankcionovaný. Prospect pôjde okamžite do FA, uplatní sa na tomto GM TREST č. 1. Trest se uplatní až za druhé a každé další porušení tohoto pravidla v sezóně.
Samozřejmě to není ideální formulace a je nešťastný, že se to takhle musí kombinovat (holt tahle varianta tehdy nikoho nenapadla), ale jinak to vážně nejde.
Já chápu, že dost nešťastně ho musí protáčet a souhlasím s tím že jsem na něj neměl právo, tudíž byl správně dropnut, nesouhlasím ovšem s aplikací pravidla č. 5 o prospektech protože ze nejedná o prospekta!
Ranger píše:
Bez aplikace prospect pravidla číslo 5 by toho prostě a jednoduše nešlo dosáhnout. Už samotné nucené dropnutí Ohtaniho vychází z tohoto pravidla:
samotné dropnutí dle mého názoru lze dosahnout už jen na základě
Ohtani rule mě z toho vychází DROP Ok, trest neudělen.

a nebo udělen trest Commissionerem za porušení
Ohtani rule nikoli za porušení pravidla o prospektech...
včem je rozdíl? bez obalu... rozdíl je v tom, že kdybych se opět v průběhu sezony přehlédl už ne v ohledně Ohtaniho

ale třeba prospekta, nepřišel bych o pick.
Tímto žádám o revokování trestu uděleno na základě pravidla
č. 5 o prospektech!