Právě je neděle 24. listopad 24, 14:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 103 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLBCZ.com Keepers Power League 2014 - všeobecná diskuse
PříspěvekNapsal: čtvrtek 06. březen 14, 23:48 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: Milwaukee Brewers
já bych z toho taky nedělal nějakej velkej problém. Když se podívám na svůj tým, kdo jsou mí keepeři 10/11/12 tak pravděpodobně Gyorko, Wheeler, Cespedes nebo Cueto. Měl by pro mě smysl brát namísto některého z nich prospekta, který neodehrál ještě vůbec nic? Nemělo. Pustil jsem hráče jako Lawrie, Cuddyer a další a i ti mají větší hodnotu jako prospekt. Abych si keepoval na jedné z těch 12 velmi cenných pozic prospekta, tak by to musela být naprostá bomba a super hráč se super projekcema a určitě by byl jenom jeden. Víc už by vůbec nedávalo smysl.

PříspěvekNapsal: pátek 07. březen 14, 00:13 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
Vloni se myslím podobným způsobem nabrali tito hráči :
Wong, Ventura, Salazar , A.Wood, E.Johnson, J.Odorizzi, Ch.Owings, J.Paxton možná i další.
Jak je z toho vidět, tak byla drtivá většina z těchto hráčů picknuta za účelem toho, že byla fantasy relevantní, jen Wong a Owings nezahráli nic a všichni víme, komu patřili. Takže se ptám, kdo nám naservíroval tuto diskuzi a proč? :E

PříspěvekNapsal: pátek 07. březen 14, 00:26 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Zřejmě máte pravdu, že přidání 130 prospektů do FA poolu na Yahoo bude mít velmi omezený vliv na naše keepování a bude se týkat tak maximálně 5 hráčů, na způsob zmíněného Francova případu. Takže to nejpíš žádné větší vlny nevyvolá. Každopádně to pravidlo 9 je opravdu důležité.

PříspěvekNapsal: pátek 07. březen 14, 11:30 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
no jak tak koukam nazoru je dost ale vse jsou jen spekulace a odhady... Takze necht je letosni sezona zkusebni a kdyby se nahodou do te dalsi keepovalo moc prospectu, tak to nejak muzeme osetrit... Uvidime letos co ten obrovsky prisun prospectu na Yahoo udela...

PříspěvekNapsal: pátek 07. březen 14, 12:54 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
jirka11 píše:
Vloni se myslím podobným způsobem nabrali tito hráči :
Wong, Ventura, Salazar , A.Wood, E.Johnson, J.Odorizzi, Ch.Owings, J.Paxton možná i další.
Jak je z toho vidět, tak byla drtivá většina z těchto hráčů picknuta za účelem toho, že byla fantasy relevantní, jen Wong a Owings nezahráli nic a všichni víme, komu patřili. Takže se ptám, kdo nám naservíroval tuto diskuzi a proč? :E

Kvůli tomuhle příspěvku mám pocit, že to celý špatně chápu.

Já myslel, že tu mluvíme o prospectech, kteří jsou draftovaní danej rok (Jonathan Gray např.). A na ty, že se sahat nesmí?

Ale ti hráči, co jsi zmínil, ty moh kdokoliv vzít v prospect draftu. Kdyby tam někdo ještě nebyl, tak si ho mohl nechat doplnit.

Jestli se někdo rozhodne nabrat během sezony 12 prospectů, na který nikdo nemá právo a kteří už zasáhli do prospect draftu (i kdyby nebyli na listu), všechny je keepne, tak v tom nevidím problém. Jestli to udelá víc lidí, tak já jen ocením, že budu mít ještě snažší cestu do PO.

Tenhle formát se mně osobně třeba líbí. Prostě to není tak, že máme jen prospect draft a to je všechno, furt existuje možnost pro lidi, co prospecty sledujou a sledujou ty, co jsme v draftu nerozebrali, všimnou si, že jsou povolaní a zkusí je. Miky si naprosto zaslouží mít Graye, Wizardos Salazara a nera Cosarta, kterej aspiruje na jeden z největších stealů.

Tohle je přece o chytrosti hráče, o sledování MLB a o tom, jestli pak má pro něj ten hráč cenu takovou, aby ho keepnul. To nemůžem zakázat. Bylo by určitě sprostý, kdyby někdo čekal na hráče, co se nadraftujou a vzal top 5, pak je keepoval. To nejde. Ale to ošetřuje pravidlo 9. Jinak jestli někdo vezme podceněnýho prospecta, ve kterým on osobně vidí potenciál, dá mu šanci a zrodí se mu z něj keeper, tak je to odměna za odvahu. Furt tu mluvíme o zaplácnutí slotu někým neprověřeným, pravděpodobně druhořadým prospectem s NA statusem, což je risk a nevýhodná situce, která je lehce v rozporu s bojem o PO. Je to taky možnost pro menší týmy, co nemaj v sezoně o co hrát, aby se snažily zajistit budoucnost a dohrály sezonu s něčím, co jim jí oživí, protože popravdě, takovýho neru asi nečeká dalších 10 let nic jinýho, tak proč mu brát tuhle zábavu.

A teda návrh zakázání keepování hráčů, co jsou ještě rookies, je hrůza. :)

Ale možná to celý chápu úplně špatně a reaguju mimo, v tom případě omluva čtenářům i sobě za plácání papírem.

PříspěvekNapsal: pátek 07. březen 14, 19:47 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
chapes to imho dobre a zdielam rovnaky nazor, podla mna je to nastavene dobre... pravidlo 9 som premyslel uz pred zalozenim prospect draftu a uprimne, cakal som ze ho pouzijeme raz za 10 rokov, rozhodne som ale nechcel aby ma yahoo prekvapilo, nuz nakoniec nas yahoo asi vsetkych prekvapilo, kazdopadne boli sme na to v prospect drafte pripraveny ;)

PříspěvekNapsal: čtvrtek 20. březen 14, 17:32 
Stálý hráč
Stálý hráč

hlavně si nastavte hráče co na ně nemáte nárok do Exclude Players... rád bych si třeba Josého Abreu vzal v poslednim kole...

PříspěvekNapsal: úterý 09. září 14, 00:34 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Nějaký komentáře a dojmy k základní části? :)

Já jsem nakonec rád za 4. místo, jako loni jsem musel bojovat o playoff až do konce, ale jsem rád, že to vyšlo. Nechci se rouhat před čtvrtfinále, ale nerad bych skončil se čtvrtým bronzem do sbírky :E

Když se na to podíváme celkově, tak 5 ze 6 účastníků playoff je nakonec stejných jako loni, to mi přijde po tom průběhu ligy docela zajímavý. Došlo jen k jednomu "prohození", ale zato dost výraznýmu: :neri: z předposledního místa po základní části loni se vyšvihl na 2. (a přesto je zklamáním, že neudržel vedení :tudle: ), zatímco jirka (SWAT) ze 2. místa po základní části loni padl na předposlední letos.

PříspěvekNapsal: úterý 09. září 14, 14:52 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: Milwaukee Brewers
Mě překvapil hlavně Nera, že celej rok dokázal netrejdovat svý opory, co mu to Playoff nakonec zařídili. Za rok vlastně udělal jen tři trejdy a beztak se mu zadařilo hlavně kvůli tomu, že se v tomhle uklidnil :D

PříspěvekNapsal: úterý 09. září 14, 16:11 
Stálý hráč
Stálý hráč

ale houno Souky, nevíš, nechápeš... všechy trades byli promyšlený... loni i před sezonou měli smysl, v sezoně nebyl důvod - jedině posilovat

ale je to v tipný, podle mnohých sem neměl ani dát Play off příštích 10 let.... Snad vyhraju, to bylo psycho :D...

a sezona se hodnotí až po Play off volové 8) :mrgreen:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 103 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]