Ok.
Aby to nebolo nefér, tak napíšem aj ja hlavný dôvod prečo som za to zvýšenie tých IP...( v predošlom mojom príspevku som o žiadnom dôvode nič nenapísal )
Keď to zoberiem z opačnej strany, tak neviem ako ste kedysi keď ste zakladali ligu - pravidlá (keď som to ja ešte s Vami nehral) prišli k tým 28 IP na týždeň...?
Mne to príde úplne „nespravodlivé“ taký nepomer medzi pálkou a nadhodom...
1. Hráme akože s plnou zostavou pálkarov C, 1B, 2B, 3B, SS, LF, CF, RF, DH a to každý deň v týždni ( ok. beriem, že v pondelky a vo štvrtky vždy celkom všetci nehrajú, ale 5 dní v týždni hrajú viac-menej všetci )...takže pre pálku sa zbierajú štatistiky z minimálne 5 dní a jednotlivý hráči hrajú svoje reálne zápasy v 9 IP z ktorých my máme ich štatistiky ako body...
2. Ak kompletná pálka (hráči) teda zbiera body min. z tých piatich dní, potom podľa mňa náš nadhod zbiera priemerne body z 28 IP / 7dní = 4 IP na deň (resp. 28/5 = 5,6 IP na deň)... V reálnom baseballe sa hrá bežne zápas na 9 IP... takže by malo podľa mňa platiť 5 dní x 9 IP = 45 IP.. Vychádzam z predpokladu, že pálka nám hrá denne naplno a teda jednotlivý hráči nám zbierajú body denne zo svojich 9 IP zápasu a náš nadhod je od toho podstatne ďaleko (menej), pritom naše body za pálku a za nadhod sú v konečnom účtovaní úplne rovnocenné...
...takže toto je môj hlavný dôvod, prečo by som osobne bol za aspoň o niečo vyšší počet IP na týždeň...
Ale OK. beriem to, že ak väčšina s tým nesúhlasí, tak ja sa prispôsobím a určite to budem hrať naplno aj s tými doterajšími 28 IP / týždeň.