Tak jaké jsou dojmy z draftu?
Mě to celkem klaplo, ale mohlo být lépe, zejména na RP, ale radši jsem vzal ve druhém kole V-Marta, abych měl někoho z kvalitním avg na Util... RP pak prořídli, pořád tam sice něco bylo, ale nikomu se ty klauny jako Latroy či Nathan draftovat nechtělo... jediná naděje Parnell, kterou jsem chtěl vzít v předposledním kole, vzal zmikund Ranger 2 picky předemnou... ale tak věřim v Mujicu a snad McGee po zranění bude closer... Jinak jsem na všech postech spokojenej i v minoru, a čekám co předvede Yasmani, Guerrero, Warren, Nola, Pompey a Eaton, kterej by konečně mohl naplnit potenciál...
Jinak orli jak na to letos prdí, byl na tom draftu moc, jak kdyby to v životě nehrál
...
Líbí se mi tým Soukupa a bude favoritem, i když on je favoritem už 3.sezony, ale vždy zklame sám Souky na postu manažera a nebo mu to zabustuje... každopádně jediný co chybí jeho pálce je rychlost... Na nadhozu má tři SP a jen 2 RP... zbytku těch SP nevěřím vůbec nic, jediný Peralta může překvapit
Tradičně silný bude Wizardos a jeff,
naopak Ranger dle mě nedodraftoval moc dobře a pokud se zraní tradiční DL mans jako Harper a Wright, nebude se divit když nedá Play off... protože ani nadhoz nemá moc kvalitu...
černej kůň pro mě pupekson... na draftu získal celkem kvalitu a navíc čeká na Bryanta, otázkou však je, co si slibuje od těch starců na pitchingu.... Greinke a Felix to však jistí