jirka11 píše:
Nepřidáme, pokud jsou populární týmy rozebrány do 10 min pak je celé nabízení poněkud trapné, když má člověk zájem o něco co stejně nemůže získat. Chtělo by to něco i pro ty, kdo nesedí 24/7 u PC. Pak se můžeme bavit

Takovymto zpusobem bezne funguji Group Breaky... Bohuzel kazdy tym muze mit jen jeden zajemce... Naklonovat nejdou... Ano je pak moznost objednat si base sety jednotlivych celku zvlast nebo koupit na Ebayi inserty... Mnohdy vsak jeden insert stoji vic nez pozice v GB....
Mne je jasne, ze v CR bych klidne prodal dvacetkrat pozici pro fanousky Cubs nebo Yankees. Je tam vsak dalsich 28 tymu a ty nekdo vzit musi... Zatim se vsechny Breaky rozebrali a verim, ze se to povede i ted.
Pres svůj projekt se jinak snazim ceskym baseballovym fanouskum prinest hodne veci - a obvykle zadarmo. Nedelam to jako vydelecnou cinnost. Co se tyka karet MLB, tak je obecne problem nejake v CR sehnat. Proto jsem zvolil alespon tuto moznost. Shanim take loty karet pres Ebay a davam je ruzne do soutezi na FB Milujeme Baseball.
Pochopil jsem, ze clovek se vsem nezavdeci. Verim, ze Ranger by mohl vypravet. Ale pokud by nekdo vymylel zajimavy zpusob, jak dostat do CR co nejvic karet MLB a uspokojit pozadavky fanousku, tak jej rad podporim.