nerazzurro píše:
Jo ale RP reálné taky nepotřebuješ, prostě si ten tým nechá utavit SP....ale bez closera se hrát nedá...
A hlavně reálný zápas je pro nás jako jeden week...v reálným zápase stačí 9 (8smen)... Tady hrajeme na 28... A to každý splní....ale Closer v sestavě, bez kterého baseball prostě nefunguje, by být měl...
A žádný složitý pravidla nemame, maximálně předsezónní a ty už každý zná...
Jinak jasně že někteří C mají smysl, ale je to tak pro půlku týmu, a většina je stejně nejhorší hrač sestavy... Ale prostě už je tu ta móda, že lepší je hrát bez C, než tam mít někoho kdo dá za sezonu 10HR s AVG 220... A to se mi nelíbí...
Sám sem.taky hrál bez C, když se zranil Gary...protože na FA prostě je jen shit... Ale mít možnost si 2 shity splitovat, už by mělo smysl a větší zábavu...
A pokud tedy ne, tak jsem pro to, trestat týmy, kteří budou hrát bez C úmyslně... Víc než tři dny (omluva pouze to že se mu zrání v úterý a on už bude mít vyčerpaný moves) ... Čili prostě Catcher musí být aspoň jednou v tom weeku v sestavě...dejme tomu
Asi ses dvakrát přepsal (closer-catcher). Já chápu, proč to navrhuješ, ale nesouhlasím s tím, že by to byl problém, kterej by bylo potřeba řešit. Dokonce nesouhlasím s tím, že je to problém. Zatím se nezdá, že by to někdo z dalších účastníků viděl jako ty.