Pokud máš rád manažery, tak existuje ještě Baseball Mogul, který je pro nováčky rozhodně přístupnější než OOTP. Není sice zdaleka tak propracovaný, ale ta naprostá realističnost OOTP v každém detailu hry mi někdy trochu přijde až na škodu a pro mě osobně ubírá na zábavnosti. Když ti soupeř vyfoukne nejlepšího prospecta v rule 5 draftu, protože jsi ho prostě během offseason zapomněl zařadit na 40-man roster, tak je to celkem k vzteku
O padání OOTP 23 nic nevím, předchozí verze mi vždycky fungovaly dobře.
Baseball Mogul má trochu větší spád, protože některé věci jsou tam zjednodušené (hlavně manažování Minor League soupisek a taktika během zápasů), ale můžeš si vybrat jakoukoliv sezonu od roku 1900 do současnosti a během pár hodin odehrát celou sezonu. Mě osobně hodně bavilo vzít si na starost nějaký expansion tým a udělat z něj hezky od nuly dynastii
Je to zhruba jako kdybys porovnal Football Manager a CSM. FM je určitě několikanásobně detailnější a přesnější, ale s CSM jsem se i přes jeho jednoduchost kdysi zabavil na hodně dlouho.
A ze starších baseballových her můžu určitě doporučit MVP Baseball 2005 od EA, dodneška v hratelnosti myslím nepřekonaný simulátor. Existujou na něj i mody s aktuálními soupiskami, nebo naopak s historickými sezonami...