Právě je neděle 24. listopad 24, 16:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Aukční draft
PříspěvekNapsal: pátek 14. leden 11, 04:35 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Do startu ligy je sice ještě hodně daleko, ale tohle je potenciální změna, kterou je potřeba zevrubně prodiskutovat.

Aukce má spoustu výhod. Je v ní nesrovnatelně víc strategie a to hned na několika úrovních. Špatný los pořadí neznamená prakticky nic - oblíbeného hráče lze vzít bez ohledu na pořadí. Celkově je to prostě zábavnější (aspoň z mého pohledu).

Hlavní nevýhodou je asi mnohem větší časová náročnost než u draftu v systému hada. Může to snadno trvat dvojnásobek času. V případě, že se to zavede, v A-League osobně čekám kolem 4 hodin. Pokud Yahoo pro letošek nezavede třeba pětiminutovou pauzu každou hodinu, pak je to docela problém už jen čistě z biologických důvodů :E Pro někoho pak aukční draft může znamenat zbytečnou složitost oproti hadovi.

Rozhodně je těch faktorů mnohem víc, tak diskutujme... Já osobně jsem mírným příznivcem zavedení aukce.

Předmět příspěvku: Re: Aukční draft
PříspěvekNapsal: pátek 14. leden 11, 07:32 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Já jsem jednoznačně pro, ten snake je taková dobrá legrace pro nováčky, která zajistí každýmu šanci na konkurenceschopnej tým, ale pokud ta naše fantasy má mít úroveň, určitě to bude jen přínos. Takle je větší šance, že uspějou vážně ti lepší a bude to o hodně větší sranda.

Jen asi budou mít mimořádnou smůlu ti, kteří draft nějak prošvihnou, protože kdo ví na co jim systém přihodí :lol:

PříspěvekNapsal: pátek 14. leden 11, 13:18 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: Chicago Cubs
som proti... tento draft mám odskúšaný z NFL a stratégia na niekoľkých úrovniach je síce pekná vec, ale zabiť na drafte 5 hodín tak to je vážne o hubu. navyše všetci máme nejaký ten život, takže sa kľudne môže stať že nebudeme na drafte a v takom prípade nechcite vidieť čo vám naberie autobid :shock: . mám to odskúšané z mockov - z 10 draftov nebol ani jeden hrateľný... auction draft je len cesta ako mať v lige väčší počet NA hráčov

dobrý fantasy hráč dokáže vyhrať ligu z ktorejkoľvek pozície :tudle:

PříspěvekNapsal: pátek 14. leden 11, 15:45 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
aukce

PříspěvekNapsal: pátek 14. leden 11, 17:29 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Nepřítomnej uživatel by na tom byl asi hodně špatně, to je fakt. Nicméně třeba v A-League se většinou sejdeme všichni. Kdo chce, ten by si měl jeden večer v roce umět vyčlenit :nevim:

Pro mě je hlavním problémem ta délka a nemožnost si odskočit bez rizika, že přijdu o klíčovýho hráče. V hadovi je mezi picky (v závislosti na konkrétním pořadí) minimálně několik minut. Jinak má ale podle mě aukce spíš výhody.

PříspěvekNapsal: pátek 14. leden 11, 20:42 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

tvle, kdyz cely odpoledne nevychlastas aspon 4 flasky vody tak prece kua musis vydrzet 5 hodin bez hajzlu, proste se na to celej den bude clovek pripravovat, a pak tech 5 hodin bez hajzlu se da dat. :co: takze si promněte voči, ale nebrblejte pořád.

PříspěvekNapsal: pátek 14. leden 11, 21:04 
Stálý hráč
Stálý hráč

Jj, navíc když člověk ví, kdy ten draft bude a ví to dlouho dopředu, tak snad není problém si to naplánovat, aby ten jeden večer měl volnej. Nechat to na autopicku může prostě jen blbec.

PříspěvekNapsal: pátek 14. leden 11, 21:15 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

přesně muže si naplánovat jak to že bude doma, že mu do toho nic nevleze, a to že si bude hlídat pitnej režim aby se pak nepochcal :tudle: prostě v lidskej silách to je, a když ne, existou jisté pomůcky které nám k tomu dopomohou. no ano, na mysli mám takový to stvoření který každý jednou v životě aspoň přejede autem na silnici. mě se to povedlo, takže mam splníno. :lol:

PříspěvekNapsal: pátek 14. leden 11, 21:17 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: Chicago Cubs
Chazy píše:
Nechat to na autopicku může prostě jen blbec.

Nie všetci majú fantasy na prvom stupni svojich priorít a taktiež nikdy nevieš čo sa môže stať... Fantasy hrám pekných pár rokov a už 3 krát som na drafte nebol - dvakrát to bol nefungujúci internet a raz búrka ktorá mala za následok výpadok elektriny.

PříspěvekNapsal: pátek 14. leden 11, 23:07 
Stálý hráč
Stálý hráč

Však není potřeba mít jako prioritu fantasy, stačí si jako jednu z priorit dát ten draft, je jen jednou v roce.

A tak ono je to jedno, autopick ti dá blbej tým v obou systémech.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]