Base: Že fantasy není středobod vesmíru... promiň, ale to jsou strašný kecy. Fantasy samozřejmě není pro nikoho životní priorita a taky se tu o ní v tom smyslu nebavíme. Jde tu o vyčlenení si jednoho večera za rok. Další aktivita v rozsahu maximálně pár minut denně už přece z fantasy středobod vesmíru nedělá. Píše se tu o dětičkách na písečku... tak tahle liga má být právě o něčem trochu víc, a to znamená, že si na ni její účastníci mají být schopní ten jeden večer pro draft vyčlenit.
Citace:
... bohuzel musim delat i jine veci a nemohl jsem ovlivnit termin (resp. mohl, ale poslal jsi mne do haje)
Lež jako věž, do háje jsem tě kvůli termínu draftu neposlal a neposílám tě do něj ani teď. Když najdeš jinej termín, kterej bude pro tebe vhodnější a nezpůsobí problém nikomu jinýmu v porovnání s tou nedělí, tak já osobně na neděli netrvám a udělám si čas kterejkoliv den kolem. Faktem je, že neděle se osvědčila, konkrétně v A-League býváme na draft úplně všichni. Takže si oslov všechny ostatní ať na stránce ligy, tady na fóru nebo osobně (kontakty minimálně mailový máš), a když vymyslíš vhodnější termín, já to blokovat nebudu. Navíc mě od tebe mrzí, že mi něco takovýho píšeš, když někdy loni nebo předloni jsi mi psal, že chceš odstoupit z ligy, a ještě jsem tě přesvědčoval, abys zůstal (a doufám, že jako zakládající člen určitě zůstaneš i dál).
Chci ještě dodat 3 věci:
1. Aukční draft znamená zvýšení kvality. Říkám to, protože jsem o tom přesvědčenej, ne proto, že bych byl odpůrcem hada. I had má svoje dobrý aspekty a je to dobrej způsob draftu, ale když už Yahoo aukci podporuje, tak jsem pro to na ni přejít. Výhody a nevýhody se tu prodiskutovaly dostatečně, každej si to přebere sám.
2. Hlasování bude od středy do soboty, hlasovat může 30 lidí (nováčci ne). V případě remízy samozřejmě zůstává had.
3. Každej má prostor, pokud mu na tom záleží, oslovit ostatní lidi, kterým je to třeba jedno a hlasovat neplánují, a poprosit je, aby hlasovali pro jeho variantu. Nevidím tu žádnej problém.