Právě je neděle 24. listopad 24, 15:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Aukční draft
PříspěvekNapsal: sobota 26. únor 11, 18:04 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
jeffjam píše:
Ranger píše:
jeffjam píše:
Jak už jsem psal, osobně nevidím důvod proč by to nemohlo být zachováno tak jak to je s tím, že bokem je jedna liga dělaná aukcí, kterou by hrál kdo by chtěl. Podívejte se na to realisticky ze 36 lidí se zúčastní nebo vydrží celý draft dle mého odhadu 30% lidí. A jsme na 12. Takže místo toho, aby se šlo cestou kompromisu bude při přechodu na aukci letošní sezóna giganticky zesraná. Stačilo, že loni se při aukci nedalo dohromady ani 12 lidi. Ok, tím, že aukce bude defaultně si pár lidí řekne "Ale co, radši aukce než nic" a pokud je tohle to co chcete tak proti gustu...

Pokud se zúčastní nebo vydrží celý draft 30% lidí, tak přece není problém, aby nadpoloviční většina hlasovala proti aukci a aukce se prostě nezavede.

Myslím, že to se dost zásadně odvíjí od toho kolik lidí se zúčastní hlasování. A na to jsem sám zvědav.

EDIT: Myslím, že by nebylo od věc stanovit, že hlasování se musí zúčastnit minimální počet lidí (>50%) pro to, aby se zavedly změny.

To asi ne, když se někdo nechce účastnit, tak se prostě nezúčastní a může si pak jen sám vyčítat, co prošlo. Já se snažím udělat maximum pro to, aby hlasovali všichni, oznámím to taky všem dopředu na mail. Hlasovat bude moct 30 lidí a bohužel jich tu po dvou týdnech pořád 10 není zaregistrováno, takže ještě předtím pošlu všem upomínku. Víc s tím dělat nemůžu.

PříspěvekNapsal: neděle 27. únor 11, 12:27 
Junior
Junior

Oblíbený tým: Boston Red Sox
Hovadina, nejlepší část aukce začíná někdy v polovině právě, kdy půlka hráčů utratí prachy.
--
Kdyz nebude draft 23 kol, ale jenom 10 kol, tak tam nebude polovina?

tak ekonomiku by to rozbilo zarucene, pretoze mas dilemu - kolko hracov si moze kazdy vytiahnut cez aukciu a kolko das na to cashov....
--
Tu dilemu mas v jakymkoliv poctu hracu...

takze si draftnes 3x top hracov a dvoch si vezmes za dolar a pokracujes snake od 6. kola....
--
Pokud by teda melo byt jen 5 kol (coz jsem nikdy nepsal) a vezmes si 3 top hrace za vsechny penize minus dva, tak uz nekoupis nikoho a po prvnich "peti kolech" budes mit jenom tri hrace. Ty budes mit 3 top hrace, dalsich 18 z hada a posledni 2 z FA. Ten, komu zbydou penize na vice hracu v aukci, tak to bude mit 5+18+0.

je to dost krehke a najst balanc v systeme s ktorym sa radsej nikto nehral nebude jednoduche....
--
No, presne tak. Hrat systemem, ktery nebudes moct kde okoukat, to by bylo skutecne velmi slozite...

Já hlavně předpokládám, že nic takovýho na yahoo ani není možný
--
Proc by to jako nemelo byt mozny?

ale tak jako tak je to nesmysl
--
Argument by byl? Napis jsem proti, ale nepis "je to nesmysl", kdyz na to nemas zadnej argument. Na to jsem uz trochu starej

Já věřím, že to nějak zvládneš, pamatuju si, že jsi přece někdy už psal, že draftuješ z vlaku, a šlo to taky.
--
Asi 10 hracu mi vzal autopick? Proc? Protoze fantasy neni stredobod vesmiru a bohuzel musim delat i jine veci a nemohl jsem ovlivnit termin (resp. mohl, ale poslal jsi mne do haje). Ono deticky na pisecku (jak psal kolega) nehraji jenom snejka, ono je to taky tak, ze deticky na pisecku na tohle maji spoustu casu. Protoze to jsou ty deticky...

Stačilo, že loni se při aukci nedalo dohromady ani 12 lidi.
--
Zajimavy cislo

Pokud jde o ten minimalni pocet ucastniku, tak 50% mozna ne, ale nejaky cislo by nebylo spatny

PříspěvekNapsal: neděle 27. únor 11, 15:40 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
ja len ci vies urcite ze je take nieco mozne urcite na yahoo, aby sme si ujasnili veci skor ako to posunieme do dalsieho citania....

a inak sklamem ta - robim si vlastne projekcie...
odkukavat od yahoo a espn -to by som asi bol tiez potom za snakea aby som mal aku taku sancu pobrat nieco solidne....

PříspěvekNapsal: úterý 01. březen 11, 00:00 
Veterán
Veterán

Base: Že fantasy není středobod vesmíru... promiň, ale to jsou strašný kecy. Fantasy samozřejmě není pro nikoho životní priorita a taky se tu o ní v tom smyslu nebavíme. Jde tu o vyčlenení si jednoho večera za rok. Další aktivita v rozsahu maximálně pár minut denně už přece z fantasy středobod vesmíru nedělá. Píše se tu o dětičkách na písečku... tak tahle liga má být právě o něčem trochu víc, a to znamená, že si na ni její účastníci mají být schopní ten jeden večer pro draft vyčlenit.

Citace:
... bohuzel musim delat i jine veci a nemohl jsem ovlivnit termin (resp. mohl, ale poslal jsi mne do haje)

Lež jako věž, do háje jsem tě kvůli termínu draftu neposlal a neposílám tě do něj ani teď. Když najdeš jinej termín, kterej bude pro tebe vhodnější a nezpůsobí problém nikomu jinýmu v porovnání s tou nedělí, tak já osobně na neděli netrvám a udělám si čas kterejkoliv den kolem. Faktem je, že neděle se osvědčila, konkrétně v A-League býváme na draft úplně všichni. Takže si oslov všechny ostatní ať na stránce ligy, tady na fóru nebo osobně (kontakty minimálně mailový máš), a když vymyslíš vhodnější termín, já to blokovat nebudu. Navíc mě od tebe mrzí, že mi něco takovýho píšeš, když někdy loni nebo předloni jsi mi psal, že chceš odstoupit z ligy, a ještě jsem tě přesvědčoval, abys zůstal (a doufám, že jako zakládající člen určitě zůstaneš i dál).

Chci ještě dodat 3 věci:

1. Aukční draft znamená zvýšení kvality. Říkám to, protože jsem o tom přesvědčenej, ne proto, že bych byl odpůrcem hada. I had má svoje dobrý aspekty a je to dobrej způsob draftu, ale když už Yahoo aukci podporuje, tak jsem pro to na ni přejít. Výhody a nevýhody se tu prodiskutovaly dostatečně, každej si to přebere sám.

2. Hlasování bude od středy do soboty, hlasovat může 30 lidí (nováčci ne). V případě remízy samozřejmě zůstává had.

3. Každej má prostor, pokud mu na tom záleží, oslovit ostatní lidi, kterým je to třeba jedno a hlasovat neplánují, a poprosit je, aby hlasovali pro jeho variantu. Nevidím tu žádnej problém.

Předmět příspěvku: HLASOVÁNÍ: Aukční draft
PříspěvekNapsal: středa 02. březen 11, 12:34 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: New York Yankees
Vím, že jsem nováček a tudíž nemam právo hlasovat, ale chtěl bych hlasující podnítit k přečtení diskuze na tohle téma zde na foru...
viewtopic.php?f=42&t=177

Jelikož jsem vždycky hrál jen salary cap (kde si naberete hráče, jaký chcete vy...žádnej draft...může je tedy mít kdokoliv další v lize, jste jen limitováni výší vašeho kapitálu), měl jsem z draftu celkem bobky...inu nezkušenost. Tudíž jsem byl ze začátku jasně pro snake...právě kvůli mé nezkušenosti a obavám. Postupně jsem při čtení diskuze měnil názor a v současnosti jsem jasně pro aukci.

Argument, kterej u mě patrně zvítězil je ten, že ve snakeu si prostě první vezme Pujolse a nazdar...ostatní s tim nemůžou nic udělat. A pakliže budu ve snakeu na posledním místě, tak mi dost velká porce hvězd unikne, než se na mě vůbec dostane řada, opět bez šance to nějak ovlivnit.

Neberte to jako nějakou agitku... :lol: :debil: :E Nechci vás přesvědčovat. Jen si uvědomte podstatný argumenty a nehlasujte podle toho, co zabere míň, nebo víc času...Díky

PříspěvekNapsal: neděle 06. březen 11, 01:53 
Junior
Junior

Oblíbený tým: Boston Red Sox
Ad lez jako vez - nebylo to myslene tak doslova. Nicmene faktem je, ze jsem psal, ze se mi to nehodi a nezmenilo se nic...

PříspěvekNapsal: sobota 11. únor 12, 18:35 
Veterán
Veterán

Téma zamčeno, diskuse o možnosti zavedení aukčního draftu pro sezónu 2012 probíhá zde: viewtopic.php?f=42&t=544

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]