Právě je neděle 24. listopad 24, 15:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Konec základní části
PříspěvekNapsal: pondělí 05. září 11, 19:09 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: New York Yankees
Co to do prdele je...???!!!???!!!??? :co: :evil: :angryfire: :ko: :ko: :ko:
To dělaj revizi celý sezony, nebo co, že nejsou schopný finalizovat výsledky za poslední week...??? Za dvě minuty začíná play off a ty hovada nejsou schopný dát výsledky jak dopadla základní část. Jednoznačně nováckej palec dolu nakonec... :ko:

Předmět příspěvku: Re: Konec základní části
PříspěvekNapsal: pondělí 05. září 11, 22:23 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Klid :) Občas mají zpoždění. Fantasy na Yahoo je naprosto skvělá věc, neustále to vylepšujou a hlavně je zadarmo a to včetně Stattrackeru (dřív se za něj platilo). Je nepříjemný, že se zpozdili zrovna dneska, ale nic by to ovlivnit nemělo, mají prostě právo na chybu.

Už je to cca 1-2 hodiny v pořádku.

PříspěvekNapsal: úterý 06. září 11, 08:32 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: New York Yankees
Jo, neboj...vim, že v pondělí je to na dýl díky revizi celýho weeku atd...ale to bejvá v poledne našeho času a ne těsně před začátkem play off, kdy navíc hodně lidí neví, s kým vlastně bude hrát, či zda vůbec hrát budou... :lol: Projížděl jsem si tak commenty na fantasy stránkách Yahoo a padaly tam opravdu nevybíravé výrazy na yahoo team... :lol: :mrgreen: :E A tu po chvíli hledání jsem našel vzkaz, kdy jeden amík psal, že mu konečně někdo z Yahoo odpověděl, co se stalo...Nějak se jim posral přechod lig ze základních částí do play off, tak se to nejdřív snažili opravit a když jim začalo téct do mokasín, tak přistoupili k nepopulární, leč v tu chvíli asi jediné možné variantě...tudíž že místo automatického převedení všech fantasy lig najednou díky programu museli každou ligu manuálně jednu po druhý převést do play off... :lol: :mrgreen:
Neví někdo kolik jich je...??? Letmo jsem se to snažil najít (moc času jsem tomu nevěnoval)...celkem by mě ten počet zajímal...odhadnul bych to třeba na 5000 lig...??? Myslim teď jen Yahoo Baseball Fantasy...

Jinak ten vývoj a inovace vidím, to je jasný...a je to super :thumbright: :ok: Fakt je vidět, jak s tim hejbou a snažej se to vylepšovat sebemenšíma vychytávkama :ok: Dřív jsme hráli na SportingNews a s votevřenou hubou jsem koukal, když změnili systém tvoření sestav z klasickejch roletek na Drag&Drop... :lol:

PříspěvekNapsal: úterý 06. září 11, 14:10 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Všimli jsme si, že ty ligy začaly přepočítávat postupně, takže A-League byla první (má letos ID 2085) a další následovaly. Keepers liga má ID 143323, takže těch lig bude řádově čtvrt milionu, možná i víc :)

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]