Chazy píše:
Ty si orli taky naprosto příšernej antifanoušek, proto se mi směješ, když mluvím o historii a tradici Detroitu, protože takový věci prostě nesleduješ a nevnímáš. Detroit je třeba v AL už přes 100 let a je jeden z jejích nejvýznamnějších týmů, má v ní obrovský rivality. A byla by to fakt naprostá tragédie, kdyby najednou repezentoval NL a celá ta historie by šla doprdele. Tobě je to prostě všechno jedno, ani v nejmenším tomu nerozumíš
... kdyby ale MU přestoupilo do PD, asi bys to chápal. Zmizela by rivalita s Liverpoolem, se City, reprezentoval si jinou ligu, se starýma rivalama by sis zahrál maximálně v LM. Taky bys nebyl moc spokojenej, spíš by ses moh zbláznit.
bohuzial chazy ma absolutne nepochopil, presun do NL by mi nevadil len z hladiska DH pozicie, len o tom som pisal, proste by som fakt chcel vidiet ako by to vyzeralo bez DH, ze by Ron musel improvizovat, a aj to vravim len z cistej nadsazky, kedze Wash je traged co sa tyka striedani a prace s bullpenom.... kazdopadne pripustit odchdod z divizie ani nahodou, este by som to mozno akceptoval keby sli s nami Athletics, Mariners a aj Angels...pretoze prestat nakopavat Oakland a Seattle by mi fakt chybalo a serie s Angels to su proste slagre sezony + interliga s houstonom...aby som to zhrnul, za DH by som fakt nestrielal, ale keby nam Selig vzal Oakland, Seattle a hlavne Angels, tak by bol narovinu pre mna chodiaca mrtvola