pupekson píše:
Brewers jsou celkem v háji Prince fuč, Braun 50 zápasu stopka,Betancourt v KC, McGehee v PIT, takže průvan, nárady v podobě Ramireze z CUBS a Alex Gonzalez z ATL sice jsou, ale i tak ten Central NL bude zajímavý, asi St.L s přehledem i bez alberta.
Co mě trochu ale znepokojuje to jsou moji Red Sox, ticho po pěšině jen řez v bullpenu a to dost značný, ale je třeba nový vítr, protože co předvedli loni v závěru o tom mám ještě teď noční můry
Hele, já o Brewers až tak velkej strach nemám, i když bez Fieldera budou vážně hodně slabší. Braun už ten trest doopravdy má? Podle mě, nebo spíš podle toho, co jsem zatím čet, tak pouze čelí hrozbě trestu a čeká na rozhodnutí komise. Ale pokud ho již má, tak jsou fakt ztracení. Jinak se mi ale zdá, že na těch dvou pozicích posílili. Alex Gonzalez je na pálce stejně silnej, k tomu je 2x lepší obránce. Aramis Ramirez je prostě kvalitnější hráč jak McGehee. A navíc získali toho Japonce do OF, což bude asi zajímavej hráč. Bohužel podepsali Tonyho Plushe na další rok, ale kdo chce kam, pomozme mu tam, oni dojedou na to, že si v týmu drží takovýho neurotickýho vola.
Co se týče Red Sox, tak buď rád za Andrewa Baileyho. Na druhou stranu pokud bude házet dobře jako Papelbon (i když já si nemyslím, že by moh bejt lepší), tak v tom není žádný posílení.
Jako problém vidím podpis Bobbyho Valentina, což zaprvý podle mě není moc kvalitní manažer a zadruhý je to asi nejmíň sympatickej člověk, kterýho sem kdy měl tu čest vidět na ESPN. To jeho afektovaný vystupování a infantilní průpovídky - jediný pozitivum je, že nebude otravovat v Sunday Night Baseball.