Právě je neděle 24. listopad 24, 17:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Československá Fantasy 2012 - diskuse
PříspěvekNapsal: úterý 14. únor 12, 16:52 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Od toho bude hlasování. Jenom by mi přišlo opravdu smutný a nesmyslný, kdyby kvůli tomu někdo odešel. A doufám, že se to nestane.

Já sem loni jednu ligu s aukcí hrál, tak určitě napíšu nějakej příspěvek na téma, co pozitivního to přínáší.

PříspěvekNapsal: úterý 14. únor 12, 17:05 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: New York Yankees
Taky si uvědom, že někdo prostě nechce strávit tři hodiny "blbym" draftem...Přiznejme to, je to časově náročný. Obě metody mají své klady a zápory a jsou svým způsobem spravedlivé a v něčem "spravedlivější" než právě ta druhá. Já úplně chápu názory obou táborů. Od toho bude (pravděpodobně) referendum o případný změně. Ať si každej hlasuje, jak se mu zlíbí.

PříspěvekNapsal: úterý 14. únor 12, 17:09 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Eh, mně právě přijde, že jednou v roce strávit 3 hodiny draftem není zas tak hrozná záležitost. Speciálně, když o datu a času konání víš asi měsíc a půl dopředu a je možný to i přehodit, aby vyhovoval všem.

PříspěvekNapsal: úterý 14. únor 12, 17:29 
Junior
Junior

Oblíbený tým: Boston Red Sox
Chazy píše:
Taky se mi vůbec nezamlouvá varianta s tím, že budou rozdílný typy draftů v jednotlivých ligách. Pochybuju, že by někdo doopravdy odstoupil kvůli aukci, trochou přizpůsobivosti snad trpí každý.

Stejně jako nikdo neodstoupí, když bude snake...

Mimochodem, ačkoliv jsem asi spíš pro hada, tak s hlasováním jsem OK a také jsem oK s tím, že v různých ligách budou různé systémy. Jak to proboha souvisí s postupy a sestupy? To mi někdo vysvětlete...

PříspěvekNapsal: úterý 14. únor 12, 17:32 
Junior
Junior

Chazy píše:
Eh, mně právě přijde, že jednou v roce strávit 3 hodiny draftem není zas tak hrozná záležitost. Speciálně, když o datu a času konání víš asi měsíc a půl dopředu a je možný to i přehodit, aby vyhovoval všem.

Poslední dva roky se to moc nepřehazovalo. Předloni jsem draftoval ve vlaku v Rakousku, vloni mi to taky moc nesedělo.

PříspěvekNapsal: úterý 14. únor 12, 17:47 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
Base píše:
Chazy píše:
Taky se mi vůbec nezamlouvá varianta s tím, že budou rozdílný typy draftů v jednotlivých ligách. Pochybuju, že by někdo doopravdy odstoupil kvůli aukci, trochou přizpůsobivosti snad trpí každý.

Stejně jako nikdo neodstoupí, když bude snake...

Mimochodem, ačkoliv jsem asi spíš pro hada, tak s hlasováním jsem OK a také jsem oK s tím, že v různých ligách budou různé systémy. Jak to proboha souvisí s postupy a sestupy? To mi někdo vysvětlete...

tiez nechapem co maju rozne systemy draftu spolocne s postupmi a zostupmi...

PříspěvekNapsal: středa 15. únor 12, 02:32 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Mně se docela líbí to, jak to navrhl Base. Ještě bych to trochu zoptimalizoval a zkusil bych následující hlasování, kde by bylo všechno v jednom:

Souhlasíte s následující změnou pravidel?
"Výchozím způsobem draftu ve všech ligách je aukce. Na žádost kteréhokoliv hráče bude před sezónou uspořádáno hlasování pouze mezi členy příslušné ligy o změně způsobu draftu na hada (snake). Ke změně jsou třeba hlasy od nadpoloviční většiny všech účastníků příslušné ligy. Před každou sezónou smí proběhnout jen jedno takového hlasování v každé lize."

Jinými slovy se bude muset výslovně vyjádřit 7 lidí ze 12, že chce hada, aby byl had. Přijde mi to jako krok dopředu (osobně nemám pochyb o tom, že aukce je krok dopředu ke zkvalitnění ligy), ale přitom to není nic brutálního, a pokud si opravdu většina lidí v konkrétní lize bude přát draftovat postaru, tak se jim vyhoví.

Vyjádřete se k tomu, momentálně mi to takhle přijde jako nejlepší varianta pro hlasování. Tak asi za 1-2 týdny podle toho, jak se ještě vyvine diskuse, bych to hlasování zahájil.

PříspěvekNapsal: středa 15. únor 12, 09:58 
Junior
Junior

S tim 7/12 jsem OK
Jaka bude ale hlasovaci procedura ohledne te "prvni" zmeny?
Lze typ draftu zmenit az po vytvoreni ligy?
Pokud ano, tak rikam, ze pro zmenu by byla byt nadpolovicni vetsina z ucatniku lonske ligy (vyjma tech, kteri nebudou mit zaregistrovany svuj tym X tydnu pred zahajenim). Kdyby to bylo 36 lidi, tak 19 musi byt pro zmenu

PříspěvekNapsal: středa 15. únor 12, 10:24 
Farmář
Farmář

Oblíbený tým: New York Yankees
Chazy píše:
A když nás v C bude 19, tak se založí D.

No, to je nesmysl...Nedokážu si představit, že by bylo v lize víc, jak 14 týmů. Vem si, jaký to loni bylo maso...ve volnejch agentech bylo pramálo hráčů, co něco hráli. Při větším počtu týmů by pak logicky docházelo k situaci, že by půlka týmu byla tvořená hráči, který ani nehrajou pravidelně. A o nějakejch novejch akvizicích z FA si budeme moct nechat zdát. Každej tým znamená 23 (nebo kolik) hráčů navíc, který nebudou k dispozici. Při 18 týmech by bylo ve Free Agents k dispozici o 138 hráčů míň, než při standardním počtu 12 týmů...Jak myslíš, že to pak bude vypadat...??? Ve víc, jak 14 se to prostě pořádně hrát nedá. To se na mě nezlob. A i těch 14 je na hovno.

PříspěvekNapsal: středa 15. únor 12, 12:43 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Base píše:
S tim 7/12 jsem OK
Jaka bude ale hlasovaci procedura ohledne te "prvni" zmeny?
Lze typ draftu zmenit az po vytvoreni ligy?
Pokud ano, tak rikam, ze pro zmenu by byla byt nadpolovicni vetsina z ucatniku lonske ligy (vyjma tech, kteri nebudou mit zaregistrovany svuj tym X tydnu pred zahajenim). Kdyby to bylo 36 lidi, tak 19 musi byt pro zmenu

Hlasovat o zavedení toho pravidla budou moct všichni nenováčci jako vždycky. Ale kdo nehlasuje, tak se prostě nepočítá, takže když budou hlasovat 3 lidi, stačí 2 hlasy a projde to. Pro představu loni o zavedení aukce hlasovalo 18 lidí z možných 27. Letos má hlasovací právo 37 lidí, pokud se někdo neodhlásí (zatím mi to nikdo nesdělil, ale třeba v A-League je po 5 dnech jenom 8 registrovaných).

V tom by se právě po zavedení toho pravidla lišilo hlasování o "odklonění" ligy od aukce, kde by se pro hada muselo výslovně vyjádřit 7 lidí (nadpoloviční většina všech).

Typ draftu lze změnit i po vytvoření ligy (až asi do dvou hodin před časem draftu nebo tak nějak).

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]