Právě je neděle 24. listopad 24, 15:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 271 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 28  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLB Keepers Power League 2012
PříspěvekNapsal: pondělí 13. únor 12, 15:04 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Detroit Tigers
Podle mě by měl jít udělat trade i teď. Jde jen o to, domluvit se na nějakejch pravidlech. Např, že si tady založíme topic, kam ten trade napíšete a my ostatní budeme mít pár dní na případný veto.

Ale trady v offseason jsou jednou z věcí, se kterýma počítám.

A taky nevidím důvod, proč by neměly jít tradovat picky ještě pro letošní draft.

PříspěvekNapsal: pondělí 13. únor 12, 15:22 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Já proti trejdování mimo sezónu nic nemám, ale než to začne probíhat, musíme si stanovit jasný pravidla. Založení threadu k tomu trejdu tady na fóru by asi bylo na místě. A musel by se asi stanovit delší termín než 2 dny pro ostatní na posouzení trejdu.

Myslím, že momentálně bude nejlepší se o trejdy nepokoušet a zaměřit se jen na to stanovení pravidel, aby se to dalo využít už po letošní sezóně.

PříspěvekNapsal: pondělí 13. únor 12, 22:49 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
osobne by som navrhoval datum zacatia oficialnych trejdov na napr zaciatok spring trainingu? to uz by sa mal kazdy spametat ze zacina baseballova sezona a mohol by zvladnut raz za dva dni mrknut na forum... trejdy sa samozrejme mozu dohadovat uz skor, ale ich schvalovanie by sa zacalo az teda zaciatkom springu, alebo napr 1.3.

inak si myslim ze kludne by sme mohli kazdorocne stanovit termin pre keeperov 2 tyzdne pred draftom, a termin pre oficialne schvalovanie trejdov napr zaciatok springu ci 1.3.

co sa tyka trejdovania pickov, pre tento rok by som zatial navrhoval obmedzit to len pre draft picky pre rok 2012. Taktiez navrhujem aby sa v prvy den spring trainingu vyzrebovalo konecne poradie draftu a picky tak dostanu vlastne konkretnu hodnotu( teraz napr ludia co nedali PO nevedia ci draftuju ako 1. alebo ako 6.).

inak teda zalozit na to topic je dobry napad, navrhujem ze napr prvy post by bol hned sumar vsetkych timov i s uz vylosovanymi draftpickmi a mohlo by sa nasledne v prvom prude rozbehnut trejdovanie. Inak teda si myslim ze ked uz bude v tom case spring tak by sme nemuseli cakat viac ako 3-4 dni na vetovanie.

edit: este som chcel doplnit, ako vyriesit trejdovanie po termine keeperov? Logicky mi prijde, ze po termine keeperov uz ma vlastne kazdy tim 12 hracov. Ked jedneho z nich trejdnete, idete do draftu uz len s 11 hracmi a tim ktory pre keepera trejdoval ide do draftu uz s 13 hracmi. Aspon tak mi to zatial dava logiku. Vyjadrite sa pls ako doriesit tento problem.

kazdopadne verim ze do tyzdna vieme sa dohodnut na pevnych pravidlach pre trejdovanie a na zaciatku springu sa mozeme kludne pustit do trejdov

PříspěvekNapsal: pondělí 13. únor 12, 23:15 
Veterán
Veterán

Já myslím, že na vetování mimo sezónu by měl být aspoň týden. On ne každej musí spring sledovat denně.

Jak píšeš, taky bych k trejdům bych povolil jedině volby v draftu, který už byly vylosovaný. Neumím si představit posuzování trejdu, kde by se nevědělo, jestli se trejduje 1. nebo 6. volba. Nebo dokonce trejdovat o rok dopředu, kde může jít o naprosto jakoukoliv volbu.

Nad počty keeperů při trejdech je potřeba se ještě zamyslet, a i celkově nad dalšími možnými problémy... Pokud to trejdování v offseason spustíme, tak to musíme mít ošetřený, aby nedocházelo k nesmyslům a nešlo to zneužívat.

PříspěvekNapsal: úterý 14. únor 12, 15:34 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Tak je určitě dobře, že jsme o tom začali bavit, protože jsem si to představoval dost odlišně.

Zopakuju jen co už tu zaznělo, tak větší váhu bude mít pouze prvních pár picků, dál už se bude jednat pouze o průměrné hráče. Takže nějaké posuzování vyrovnanosti trejdu, když trejduju pick ve třetím kole a pak v reálu budeš mít "26. pick" a nebo "32. pick", už podle mě rozdíl nejni. (A jestli se nepletu tak v NHL/NBA se taky trejdujou picky aniž by bylo známý pořadí draftu ne? V MLB se picky netrejdujou aspoň takhle sem to někde četl.)

Pokud dobře chápu předchozí příspěvek, tak by se trejdovat picky mohlo jen mezi deadline keepru a draftem (tzn. 14dní). V tom případě bysme nepotřebovali tu Yahoo volbu trejdování picků a stojí za zvážení, zda vůbec kvůli 14ti dnům sestavovat nějaký pravidla na trejdování picků a nevypustit to uplně.

Trejdování po deadline keeprů a zároveň před samotným draftem, by asi muselo být kus za kus. Situace, že někdo má 11 hráčů a jinej 13, je divná. Během sezóny přece Yahoo taky nedovolí mít víc než 24 hráčů.

PříspěvekNapsal: úterý 14. únor 12, 16:13 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

ja myslim ze by slo trejdovat i po oznameni keeperov, stacilo by zaviest jednoduche pravidlo, ze pocet hracov v time a draft pickov musi davat sucet 24:

priklad invalidneho trejdu: team1: hrac + hrac meni s team2: hrac + hrac + draft pick

priklad validneho trejdu: team1: hrac + draft pick meni s team2: hrac + hrac

priklad validneho trejdu vam ukazuje ze sice by mal pred draftom jeden tim 13 hracov a druhy 11 hracov, stale by ale mali po drafte presne 24 hracov, cize team1 by mal 13 hracov a 11 draft pickov, a team2 by mal 11 hracov a 13 draft pickov. Kazdopadne po drafte by mal kazy 24 hracov a nikde by nebol problem.

Co sa tyka trejdovania pickov co budeme mat o 2 roky, tak pokial viem v NBA sa daju trejdovat picky i pred loteriou, kazdopadne vo fantasy nemame taku moznost nabrat viac hracov na roster a potom ich jednoducho povyhadzovat prebytocnych, ako je v reale. Preto by som tento rok bol rad keby sme hlavne spustili trejdovanie tohtorocnych pickov, uzakonili prestupove obdobie s pravidlami o trejdovani.

PříspěvekNapsal: středa 15. únor 12, 02:20 
Veterán
Veterán

Já mám z toho už v hlavě trochu guláš a nemůžu se dostat k tomu, abych se nad tím pořádně zamyslel. Trvám ale na tom, že trejdovat něčí pick, když se ani netuší, jestli to bude pick 1. nebo 12., mi přijde jako hloupost. Nejde to ani srovnávat s reálem, kde v loterii ten nejhorší tým má největší šanci vyhrát 1. volbu v draftu.

PříspěvekNapsal: středa 15. únor 12, 12:03 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

ok chapem, dajme tomu ze vyradime trejdovanie pickov, ktore neboli vylosovane :-) a vylosujeme teda na zaciatku springu picky pre draft ktory sa bude konat na konci springu. Budeme mat asi mesiac na pripadne trejdy. Asi skusim spisat pripadne pravidla pre trejdy aby sme sa pohli v diskusii a spustili za tyzden nejake hlasovanie.

PříspěvekNapsal: středa 15. únor 12, 12:51 
Veterán
Veterán

Zkus to sepsat a na základě toho uvidíme. Já tam mám moc nejasností.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 16. únor 12, 18:07 
Dorostenec
Dorostenec

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
Zdravim panove, k vetsine se nebudu vyjadrovat, protoze pokud bych zacal reagovat na vse jako Orli, tak bychom nejspis meli zajit do nakladatelstvi a popremyslet o tom, jestli by to nahodou nestalo za obsahle knizni vydani...:-), ve kterem by se nikdo nevyznal a porad jen listoval tam a zpatky, ale tloustku a hloubku myslenek by to urcite melo..:-) Jedina konkretni vec co tu zaznela je draft a ten mi je jedno jestli bude ve ctvrtek nebo v nedeli. Co se tyce vybrani keepers , tak je mi to jedno kdy to bude, protoze na pripravu budu mit stejne minimum casu. Dalsi veci co se tu resi se neobejdou bez jasne danych pravidel, a zatim se v tom moc neorientuju na co sepsat pravidla, kdyz v tom nemame jasno a neprobehlo tu o nicem radne hlasovani...

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 271 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 28  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]