Právě je neděle 24. listopad 24, 18:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Československá Fantasy 2012 - diskuse
PříspěvekNapsal: středa 15. únor 12, 23:06 
Junior
Junior

Oblíbený tým: Boston Red Sox
Ranger píše:
Hlasovat o zavedení toho pravidla budou moct všichni nenováčci jako vždycky. Ale kdo nehlasuje, tak se prostě nepočítá, takže když budou hlasovat 3 lidi, stačí 2 hlasy a projde to. Pro představu loni o zavedení aukce hlasovalo 18 lidí z možných 27. Letos má hlasovací právo 37 lidí, pokud se někdo neodhlásí (zatím mi to nikdo nesdělil, ale třeba v A-League je po 5 dnech jenom 8 registrovaných).

Sorry, ale obojí musí být stejným způsobem. jinak už hlasování předjímá to, "jak to má dopadnout". Tzn. obojí stejně, čili v obou případě rozhoduje buď nadpoloviční většina účastníků nebo nadpoloviční většina hlasujících.
Já jsem v obou případech spíš pro "účastníků", ale co už. Každopádně ale stejně.

V A-league se tradičně registruji později, protože nechci hrát první kolo s tebou a Marinerem...

PříspěvekNapsal: středa 15. únor 12, 23:16 
Junior
Junior

Ranger píše:
Hra ve více lidech má svoje kouzlo, jsou lidi, kteří ji mají rádi. Ty tady neustále píšeš, že pak není nic v FA, ale podmínky jsou přece pro všechny stejný :) Ve více lidech prostě musíš mít víc znalostí, abys uspěl. Musíš se orientovat i v hráčích, kteří by tě jinde nezajímali.

Sice se mne to ještě aspoň 3 roky týkat nebude, ale nesouhlasím.
Sice je pořád potřeba pracovat co nejlépe, ale je to zhruba takto - prvních 13 kol draftu udělá 50% výsledku, dalších 10 kol 25% a FA udělá 25% (třeba, každopadně určitě to není 20-10-70...).
Když bude z FA dalších jakoby 10 (asi) kol draftu. Takže z toho máme zhruba tohle - prvních 156 hráčů dělá 50% výsledku, dalších 120 hráčů dělá 25% výsledku, dalších 120 hráčů 20% a zbytek 5% (a to fakt maximálně!!)
Ergo dva vyrovnané týmy ti hráči 400+ rozdělit můžou, ale mnohem pravděpodobnější je, že při takovém výběru hráčů ten výsledek rozhodnou hráči z těch prvních 13 kol draftu, jejichž vliv na výsledek bude tak obrovský, že nějaký lemry na FA s tím neudělají nic...
Já bych jako limit viděl 16 týmů. Když bude nejníž týmů víc, tak se ro rozdělí tak, aby v C bylo aspoň 8 týmů (a pokud to někde má být liché, tak asi v D)

PříspěvekNapsal: středa 15. únor 12, 23:19 
Junior
Junior

hitman píše:
NFL ligy budú od novej sezóny rozdelené od B na C1 a C2 - z B ligy vypadnú 4 hráči a z C1 a C2 postúpia po dvaja... a takto by sa dalo pokračovať ďalej v Dlige (D1, D2, D3 a D4). 4 úrovne ligy by takto obsiahlo až 96 hráčov (ak dobre počítam) a postup medzi elitu by potrval len 3 sezóny

To je docela dobrej nápad. Sice už ani nevím, kolik jsem v NFL měl hvězdiček a už jsem si v tom případal trapně, ale tohle se mi líbí :lol:

PříspěvekNapsal: středa 15. únor 12, 23:20 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
jeffjam píše:
Já se hlásím s B týmem do D ligy. Kde to mám podepsat?:)

Zatím se hlásit nejde, jakmile bude potřeba b-týmů, tak to vyhlásím.

PříspěvekNapsal: středa 15. únor 12, 23:24 
Veterán
Veterán

hitman píše:
Angeell píše:
Z takovým přílivem nováčků abysme pomalu zachvilí nemuseli zakládat Československou Z league :lol: a postup do Áčka si budeš vybojovávát půlku života :lol: :lol: :lol:

NFL ligy budú od novej sezóny rozdelené od B na C1 a C2 - z B ligy vypadnú 4 hráči a z C1 a C2 postúpia po dvaja... a takto by sa dalo pokračovať ďalej v Dlige (D1, D2, D3 a D4). 4 úrovne ligy by takto obsiahlo až 96 hráčov (ak dobre počítam) a postup medzi elitu by potrval len 3 sezóny

inak by som zmenil názov líg... viacej by mi v tomto prípade sedelo Major League, Triple-A, Double-A a pod. :)

Já si nemyslím, že naše počty narostou tak raketovým tempem. C-League vznikla v roce 2006 a teď po 6 letech možná vznikne D-League. Až budeme v situaci, že by měla vzniknout E-League, tak bych to asi začal řešit a pravděpodobně bych byl pro D1 a D2, ale to je daleko.

To přejmenování mi už v hlavě několikrát proběhlo, ale po 10 letech tradice už bych to nechal, jak to je. To je jako kdyby se přejmenovávala AL a NL v reálu :) Navíc A-League, B-League atd. je přehledný dostatečně a i tomu, kdo neví, jak vlastně fungujou farmy v reálu, je jasný, na jaký úrovni se nachází.

PříspěvekNapsal: středa 15. únor 12, 23:28 
Veterán
Veterán

Base píše:
Sorry, ale obojí musí být stejným způsobem.

Důvod? :) Hlasování o případným odklonu ligy od základního způsobu draftu by bylo ve všech směrech něco naprosto jiného než normální hlasování o změně nebo doplnění pravidel. Byla by to jediná věc, v níž by byla připuštěná odchylka od obecných pravidel platných pro všechny ligy a vyjadřovali by se v něm jenom účastníci jedné ligy. Můžeš si to klidně přejmenovat z hlasování na petici, pod kterou by se prostě musela podepsat nadpoloviční většina všech účastníků jedné ligy.

Pokud striktně trváš na tom, že by to muselo proběhnout stejně (tzn. nadpoloviční většina pouze z hlasujících), tak někdo jinej může striktně trvat na tom, že pravidla budou prostě stejný. A v tom případě je opravdu hodně, hodně pravděpodobný, že budeme v A-League s definitivní platností draftovat aukcí, čehož se asi někteří bojí :)

PříspěvekNapsal: středa 15. únor 12, 23:35 
Veterán
Veterán

Ještě k tý možnosti odklonu ligy od aukčního draftu k hadovi... ono to ani nemusí probíhat jako hlasování tady na fóru. Já můžu všem v mailu s pozvánkou rovnou napsat, aby po registraci v lize na stránce ligy napsali, pokud jsou pro hada, a jakmile se tam sesbírá 7 hlasů, tak se draft změní na hada. Termín na to může být třeba do 14 dnů před draftem a hlas pro hada by se pochopitelně nedal odvolat, jinak by to byl bordel.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 16. únor 12, 13:44 
Veterán
Veterán

Uvědomil jsem si další zásadní rozdíl v hlasování o zavedení nového pravidla a v tom "hlasování" o změně způsobu draftu v konkrétní lize. Zatímco o pravidlech můžou hlasovat všichni nenováčci, o změně způsobu draftu by v nejnižší lize mohli klidně hlasovat i nováčci. Takže je to prostě jiná věc a neprobíhala by stejně.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 16. únor 12, 13:53 
Veterán
Veterán

Vznik D-League už je na spadnutí, museli by se odhlásit 3 lidi, aby nevznikla.

Přeregistrace nováčků z C do D rovnou poslouží jako test jejich aktivity :) Všichni budou samozřejmě včas informováni mailem, zatím pokračuje v registracích do C.

PříspěvekNapsal: čtvrtek 16. únor 12, 18:30 
Dorostenec
Dorostenec

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
hitman píše:
Angeell píše:
Z takovým přílivem nováčků abysme pomalu zachvilí nemuseli zakládat Československou Z league :lol: a postup do Áčka si budeš vybojovávát půlku života :lol: :lol: :lol:

inak by som zmenil názov líg... viacej by mi v tomto prípade sedelo Major League, Triple-A, Double-A a pod. :)

Toto je forum o NFL?:-) Koho zajima na MLB foru Vas copyright?:-)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 107 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]