Ranger píše:
Ještě k tý možnosti odklonu ligy od aukčního draftu k hadovi... ono to ani nemusí probíhat jako hlasování tady na fóru. Já můžu všem v mailu s pozvánkou rovnou napsat, aby po registraci v lize na stránce ligy napsali, pokud jsou pro hada, a jakmile se tam sesbírá 7 hlasů, tak se draft změní na hada. Termín na to může být třeba do 14 dnů před draftem a hlas pro hada by se pochopitelně nedal odvolat, jinak by to byl bordel.
Proc by nekdo kdo nepreferuje aukci by mel byt povazovan za nepokrokoveho cloveka a cloveka co se boji? Proc tu s tim porad operujes (viz. predchozi prispevky)?Jinak mi jen z principu neprijde fair, ze by se meli lidi vyjadrovat pro hada, kdyz had tu byl drive... tudiz se ma hlasovat o zmene smerem k aukci.. nikoliv naopak... nezlob se na me, ale tohle zavani manipulaci s hlasy lidi, co nejsou plne rozhodnuti.. a uz vubec nemluvim o tom, ze ve prospech aukce, pak rozhodne i pripadna neucast lidi v hlasovani (pokud by se hlasovalo dle toho jak navrhujes). Fakt se mi tento styl jakym je to tu podavano ani trosku nelibi.