Právě je neděle 24. listopad 24, 15:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 271 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLB Keepers Power League 2012
PříspěvekNapsal: pátek 15. červen 12, 00:15 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Mně se to líbí, teď jsem zase mírně pro :) Pokud teda bude s předstihem ten seznam hráčů k draftu ;)

PříspěvekNapsal: pátek 15. červen 12, 13:51 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Nezní to špatně, ale hned po přečtení vidím pár věcí.

2) Pitcher bude mít první sezónu 30IP, druhou 40IP, tak i třetí sezónu bude prospect, protože během jedné sezóny neměl víc jak 50P? Pokud připravíš pool s hráči tak to bude určitě super věc, ale co když někdo bude chtít hráče mimo něj?

5) Často nabírám hráče v ranních hodinách a bejt postihnutej ztrátou draft picku za to, že sem se v 5 ráno překoukl a nabral někoho špatně mi přijde zbytečně drsné.

7) Co když se MiLB draftu 2-3lidi vůbec nezůčastní? Ztrácí právo na prospecty nebo si je můžou vybrat dodatečně, osobně si ten fórum draft moc nepředstavím.

PříspěvekNapsal: pátek 15. červen 12, 19:28 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
Wizardos píše:

7) Co když se MiLB draftu 2-3lidi vůbec nezůčastní? Ztrácí právo na prospecty nebo si je můžou vybrat dodatečně, osobně si ten fórum draft moc nepředstavím.

Prostě draft bude probíhat tady na forum, kdy kazdy manager bude mit na jednotlivy pick urcity casovy limit (rekneme 12 hodin), kdy po provedení volby, prechazí casovy limit na dalsiho poradi.
Pokud nekdo v tomto casovem limitu zavaha a nikoho nevybere, bude mit moznost doplnit picky na konci draftu.
Vsechno samozrejme zavisi na tom, zda vubec tato varianta z prospect listem projde.

Ja osobne takove drafty mam kazdorocne v baseball a hockey, a je to celkem bezny zpusob vybirani hracu mimo yahoo draft.

PříspěvekNapsal: pátek 15. červen 12, 20:04 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
nechce to někdo shrnout dvěma větami? to je tak moc napsáno že nevim která bije ...

PříspěvekNapsal: pátek 15. červen 12, 20:54 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
tak pekne poporiadku, najskor odpoved pre nerru:

s tvojou lenivostou ti fakt nepomozeme, keby to slo kratsie tak mi ver ze by som to napisal, ale je potrebne osetrit vsetky situacie

no a otazky wizardosa:

2) ano, musi dat 50 IP v jednej sezone, pokial da len 30 a 40, stale je rookie eligible. Pool pripravim asi mesiac pred a prejde schvalenim, to znamena ze bude moznost z vasej strany si ho pozriet a uistit sa ze su tam vsetci hraci ktorych zvazujete draftovat...

5)bohuzial, na fore bude topic a toto je fakt zakladny princip, nemozeme si dovolit omyly tipu, ze som nevedel ze ho ma niekto v prave...

7)draft pekne popisal jirka, inak sa mozme dohodnut ze pokial nebude niekto na drafte, tak si len dodatocne vyberie, alebo teda mu pridelime podla ranku Baseball America TOP 100

PříspěvekNapsal: pátek 15. červen 12, 21:14 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
no počkám si tedy na konečný návrch, mě je to celkem jedno, když to bude OK, když ne tak taky OK... já se přizpůsobim

PříspěvekNapsal: pátek 15. červen 12, 21:33 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

toto je verzia kde ocakavam budu minimalne zmeny, ked som si ja mohol najst hodiny na jej vymyslenie a vypracovanie, tak ocakavam, ze budute aspon schopny si to precitat...

PříspěvekNapsal: pátek 15. červen 12, 21:43 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

mě se tenhle nápad zamlouval už před tím a i teď jsem jednoznačně pro. Orli to sepsal, řekl bych velice dobře :ok:

PříspěvekNapsal: pátek 15. červen 12, 22:18 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
Ja verim, ze to v hlasovani projde, a urcite to ligu posune kvalitativne dal. I kdyz tu panuje u nekterych obava z urcite neznalosti prospektu a to, ze by to nektere managery zvyhodnilo, myslim si ze naopak to prispeje k tomu ze liga bude vyrovnanejsi a pribudou i castejsi vymeny behem sezony

PříspěvekNapsal: sobota 16. červen 12, 01:14 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Já bych řekl, že to možná spíš pomůže těm, kdo jako já o prospektech moc povědomí nemají. Tuhle myšlenku tady psal orli, když to před časem navrhoval poprvé, a já jsem to tehdy nebral moc vážně, ale když se nad tím člověk zamyslí, tak na tom něco je. Budeme mít aspoň něco zarezervováno (byť to třeba nebude stejně kvalitní jako u prospektových maniaků :) ) a minimálně ty svoje prospekty pravděpodobně budeme trochu sledovat, takže by to mohlo dokonce zmenšit náskok těch, kdo se v tom vyznají dobře.

Jenom ten postup a termín draftu by to možná ještě chtělo upřesnit, aby to vůbec časově vyšlo. Pokud by měl člověk na svoji volbu 12 hodin (zdá se mi to rozumný a klidně se dá v nouzi oddraftovat třeba z mobilu, i když u toho člověk není - stačí mít připravený dvě jména předem), pak draft 60 hráčů potrvá měsíc. Takže by ten prospekt draft začal třeba 5 týdnů před normálním draftem? V dalších letech už to pak předpokládám potrvá mnohem kratší dobu, protože někteří prospekti budou zůstávat v rezervacích.

Pokud někdo nestihne volbu nebo se toho třeba vůbec nebude chtít účastnit, tak se mu teda přidělí automaticky nejlepší hráč podle nějakého žebříčku? Je to asi nejrozumnější, jen je potřeba předem vybrat a stanovit zdroj toho žebříčku.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 271 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 28  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]