Právě je neděle 24. listopad 24, 14:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 271 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLB Keepers Power League 2012
PříspěvekNapsal: sobota 16. červen 12, 08:24 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
Podle vypoctu by to opravdu mohlo vypadat, ze takovyto draft s limitem 12 hodin potrva mesic, ale zkusenost mam takovou, ze :
1. Vetsina lidi v době draftu chodi na forum pravidelne, takze ten limit stejne skoro nikdo nevycerpa, protoze jakmile umistni jeden hrac svou volbu na forum, druhy v poradi to umisti maximalne do hodiny.
2.Praxe je i takova, ze ten kdo udela volbu, ma povinost upozornit managera ktery jde po nem, o tom ze je na nem rada.
Jednak emailem, a pak i poznamkou na chatu ve smyslu: udelal jsem svuj pick, Franta upozornen emailem o tom ze je na rade.
3.Pokud nekdo ten limit nedodrzi, nebo se v limitu sve volby z jakehokoliv duvodu vzda, muzeme pristoupit bud na variantu
a) ze bude vybírat sve picky az po skonceni draftu (tim se ale pripravi o lepsi hrace)
b) provede svuj pick mezi jednotlivymy koly (treba po skonceni 1 a pred zacatkem druheho)
4.Je samozrejme mozne pridelit prospecta i podle zebricku, ale to si myslim, ze v dobe, kdy je stejne offseason a sezona jeste nezacala, zbytecne.

PříspěvekNapsal: sobota 16. červen 12, 10:10 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
jirka to napsal velmi dobre, inak ked uz defaultny rebricek tak zarucene Baseball America, s nim sa porovnavaju vsetky stranky...

PříspěvekNapsal: sobota 16. červen 12, 17:21 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Aha, tak to se mi moc nezdá. Někdo může udělat pick třeba těsně předtím, než půjdu spát, potom po probuzení se na to třeba 2 hodiny nepodívám a je to pryč. Podle mě by to mělo být předem stanoveno, třeba 1. volba 10. února od 00:00 do 11:59, 2. volba 10. února 12:00-23:59, 3. volba 11. února 00:00-11:59 atd. Tím pádem by všichni předem věděli, kdy se musí připravit, a nešlo by se na nic vymlouvat. Osobně nevidím problém v tom, aby ten draft trval 30 dní, takhle by to bylo přehledný a bez nutnosti psát si maily.

Pak si umím představit i propadnutí volby (úplně nebo na konec draftu), ale stejně bych spíš přidělil nejlepšího podle žebříčku Baseball America.

Jinak tenhle argument jsem nepochopil ani trochu, můžeš to trochu rozvést?
Citace:
4.Je samozrejme mozne pridelit prospecta i podle zebricku, ale to si myslim, ze v dobe, kdy je stejne offseason a sezona jeste nezacala, zbytecne.

PříspěvekNapsal: sobota 16. červen 12, 18:55 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
ok, mozme si dat na to i pevny cas kludne, alebo ked uz dat na pick 24 hodin... stale by sme to s 24 hodinami na jeden pick oddraftovali rychlejsie

PříspěvekNapsal: neděle 17. červen 12, 02:24 
Veterán
Veterán

Jenže ten draft by se potom nedal normálně nastavit. Co kdyby se to náhodou začalo protahovat a najednou by závěr zasahoval přes normální draft?

Já jsem prostě pro to, aby časy pro každou volbu byly předem stanovený. Podle mě to u draftu prospektů není nic proti ničemu a nevidím ani problém v tom, začít draft prospektů třeba toho 10. února a skončit 12. března, přičemž normální draftu bude asi kolem 20. března a krásně to vyjde.

Kolem Nového roku bys dal k dispozici předběžné seznamy prospektů k draftu, pak by byl čas na připomínky a doladění a ke 25. lednu by se seznamy definitivně uzavřely.

PříspěvekNapsal: neděle 17. červen 12, 12:42 
Nosič vody v MLB
Nosič vody v MLB

Oblíbený tým: Pittsburgh Pirates
Můj názor zůstává pořád stejný, jenom si dovolím poznámečku, že sestavovat pool 500 hráčů, z kterých by se vybíralo celkem 60 už pomalu hraničí s maniactvím. Pokud tahle změna projde, měla by se liga přejmenovat, protože název keepers už nebude aktuální.

PříspěvekNapsal: neděle 17. červen 12, 15:04 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
Kdyz 12 lidi bude vedet, ze treba mezi 10 a 15 unorem bude draft, tak aby nekomu nestacilo 12 nebo 24 hodin na jednotlivy pick - toto je pro mne nepochopitelne. A vymluvy typu jsem na sluzebce nebo nekde jinde, uz jsou v dnesni dobe prospikovane technologiemi, k smichu.
A myslim si, ze kdyz v prubehu draftu nekdo napise poznamku, ze zrovna resi neco zavazneho, tak se draft muze kdykoliv zastavit, par hodin nikoho nezabije.
Co by vadilo mne, kdyby zalezistost ktera zabere maximalne 5 dnu, zabrala cely mesic. Tomu rikam magorina.

PříspěvekNapsal: neděle 17. červen 12, 18:04 
Veterán
Veterán

Pokud bude draft stylem "bordel", tak to těžko můžu podpořit :nevim:

PříspěvekNapsal: neděle 17. červen 12, 18:11 
Veterán
Veterán

jirka11 píše:
Kdyz 12 lidi bude vedet, ze treba mezi 10 a 15 unorem bude draft

Pokud má být draft mezi 10. a 15. únorem, proč je magořina, aby byl mezi 10. únorem a 10. březnem?

jirka11 píše:
kdyz v prubehu draftu nekdo napise poznamku, ze zrovna resi neco zavazneho, tak se draft muze kdykoliv zastavit, par hodin nikoho nezabije.

Na jakej termín bys nastavil začátek draftu, pokud ho chceme mít dokončen týden před normálním draftem? Co když se to nastaví moc blízko k normálnímu draftu a najednou se to začne protahovat - ať proto, že někdo bude úmyslně nebo neúmyslně využívat svoji lhůtu, nebo proto, že někdo napíše, že řeší něco závažného, a draft se kvůli tomu přeruší?

PříspěvekNapsal: neděle 17. červen 12, 19:03 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
je to na houno, až to umožní Yahoo tak OK, ale takhle ee

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 271 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 28  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]