orli píše:
nerra to co navrhujem ja je ze mas na toho prospecta picknutie 2 mesiace a 1-7 dni, to co navrhujes ty je 2 mesiace a 2-8 dni...
skutocne? skutocne sa ti nepaci ten jeden zasrany den? Lebo mne je to fakt jedno, ja ti to hodim i na ten utorok, ale myslim ze to nic nepomoze, lebo potom prijdes s tym ze chces stredu....
Tak třeba příklad, máš borce co je v Triple A a má na kontě zatím nějakých 125 AB, povolajího v úterý, takže víš že reálně do konce týdne může splnit 150AB. Jenže tys vyplácál v pondělí všichny 3 moves a proto musíš jednat další týden...
Jenže v pondělí je problém aktualizace, tam fakt nevíš jeslti bude v 10 ráno nebo v 4 odpoledne, to už se stalo... a prostě sedět 24 hodin u PC než se Yahoo uráčí prostě nebudeš asi, máš jiný věci na práci... pak se ti může cokoliv stát, práce, škola atd... pondělí je pondělí
V úterý už máš ale 100% že Yahoo bude aktalizovaný a jen si přídeš, udělás si 30 vteřin času a pickneš ho
Já osobně se zařídim, proto jsem se do Keeperu hlásil... ale prostě myslim i na ostatní a nechci být svědkem toho že tam budeme čekat jak supi v 9:00:00 aby jsem někomu vyfoukli Prospecta....