jirka11 píše:
Se docela bavím, Nerro opravdu myslíš že kvůli prospect draft je nutné tolik slov?
Dej na moje slova, to je běh na dlouhou trať, jestli myslíš že tady tvým řvaním urveš nějakou výhodu tak se pleteš. Znova opakuju, než takovej prospect bude relevantní ve fantasy, nějakou dobu to opravdu potrvá. Ale zase neklop hlavu, my nebudem dělat draft jako každé léto dělá MLB, ale budem vybírat z Top 100 prospectů každý rok, takže nějaká perla na tebe vždycky zbyde.
ale přece toho že na mě někdo zbyde nebo nezbyde se já nebojim, já tu o žádnou výhodu nebojuji. Naopak zabraňuju tomu, aby ti co už trefili super Prospecty tu výhodu neměli a může se to týkat klidně i mě...
Já tu řešim, aby měli všichni stejný podmínky a stejný šance vytvořit slušný tým Prospectů.
Varianta A prostě strašně zvýhodňuje ty co už něco trefili a mají slušné Prospecty z minulé sezony
Ale jak jsem psal, když to tak chcete mě to nevadí, já na tom může jedině vydělat... ale aby ste pak nebrečeli až si někdo díky super draftům, vždy v 1,2 kole vytvoří super Keeper tým Troutů, Harperů a Strasburghů