Právě je neděle 24. listopad 24, 21:37

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 237 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: MLB Keepers Power League - Návrh pre draft Prospectov
PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 19:08 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
no comment...

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 19:14 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

A ona ta varianta B rozlišuje jestli ten manažer trefil špatný nebo dobrý prospecty? Těžko.

Příde mi, že nerru nám sem nasadil někdo kdo chtěl tuhle ligu akorát rozklížit. :nevim:

Co se chtěl napsat, už sem napsal. Evidentně na to máme naprosto rozdílný názory a těžko se to změní.

Naposledy upravil Wizardos dne pondělí 11. únor 13, 19:14, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 19:14 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
pro mě osobně je varianta A super, já si pošmáknu na super Prospectech 2, nebo 3 drafty po sobě. No každý draft bude mít nárok víceméně ... pokud jich 5 trefim a budou Star je vymalováno...

moje varianta B je spravedlivá pro všechny nedopustí, aby někdo udělal to co jsem napsal nahoře.

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 19:18 
Stálý hráč
Stálý hráč

Wizardos píše:
A ona ta varianta B rozlišuje jestli ten manažer trefil špatný nebo dobrý prospecty? Těžko.

Příde mi, že nerru nám sem nasadil někdo kdo chtěl tuhle ligu akorát rozklížit. :nevim:

Co se chtěl napsat, už sem napsal. Evidentně na to máme naprosto rozdílný názory a těžko se to změní.

Jasně že to rozlišuje, když trefíš dobrý tak si je necháš, nebo jejich část a budeš mí na draftu horší pozice.
Když trefíš špatný tak zahodíš všechny nebo většinu a bude mít lepší pozice na draftu...

Nevim co na tom nechápeš...

Varianta A neřeší co máš, jestli máš 3 TOP Prospecty nebo 5 sraček co zahodíš. Když ale vše zahodíš budeš draftovat hůř než ten co má 3 TOP už na rosteru (seznamu Prospectů)

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 19:24 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Baltimore Orioles
Se docela bavím, Nerro opravdu myslíš že kvůli prospect draft je nutné tolik slov?
Dej na moje slova, to je běh na dlouhou trať, jestli myslíš že tady tvým řvaním urveš nějakou výhodu tak se pleteš. Znova opakuju, než takovej prospect bude relevantní ve fantasy, nějakou dobu to opravdu potrvá. Ale zase neklop hlavu, my nebudem dělat draft jako každé léto dělá MLB, ale budem vybírat z Top 100 prospectů každý rok, takže nějaká perla na tebe vždycky zbyde.

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 19:32 
Stálý hráč
Stálý hráč

jirka11 píše:
Se docela bavím, Nerro opravdu myslíš že kvůli prospect draft je nutné tolik slov?
Dej na moje slova, to je běh na dlouhou trať, jestli myslíš že tady tvým řvaním urveš nějakou výhodu tak se pleteš. Znova opakuju, než takovej prospect bude relevantní ve fantasy, nějakou dobu to opravdu potrvá. Ale zase neklop hlavu, my nebudem dělat draft jako každé léto dělá MLB, ale budem vybírat z Top 100 prospectů každý rok, takže nějaká perla na tebe vždycky zbyde.

ale přece toho že na mě někdo zbyde nebo nezbyde se já nebojim, já tu o žádnou výhodu nebojuji. Naopak zabraňuju tomu, aby ti co už trefili super Prospecty tu výhodu neměli a může se to týkat klidně i mě...

Já tu řešim, aby měli všichni stejný podmínky a stejný šance vytvořit slušný tým Prospectů.
Varianta A prostě strašně zvýhodňuje ty co už něco trefili a mají slušné Prospecty z minulé sezony

Ale jak jsem psal, když to tak chcete mě to nevadí, já na tom může jedině vydělat... ale aby ste pak nebrečeli až si někdo díky super draftům, vždy v 1,2 kole vytvoří super Keeper tým Troutů, Harperů a Strasburghů

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 19:48 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Texas Rangers
nerra bojujes za spatne principy...

len si vezmi ze napr wizardos je kvalitny GM, ktory vyhral keeper 2x v rade, ma brutalnu palku, snad 4 hraci do prveho kola, a ja s tym nemam najmensi problem, mal lepsi odhad, lepsi cuch na hracov a vybudoval si kvalitny tim, nikdy som kvoli tomu nepredkladal v keeperi ziadne navrhy aby trebars sme stazili wizardosovi draftovanie a podobne, proste ho trestat nejakym stylom za jeho uspech ktory zatial dosiahol... jedine tu mame obracene poradie draftu, tak len v prvom kole timy co nehrali PO dostanu ako bonus ze su o par miest pred wizardosom, je to minimalne zachranne lano, skutocny sposob ale ako dobehnut wizardosa sa skryva v kazdom z nas....nemozeme chciet za kazdym aby nas nejak zachranoval draft, je to proste na nas aby sme zlepsili nase schopnosti a pokusili sa dohnat wizardosa

rovnako to vidim i s prospectami, pokial niekto nahodou nieco trafi, preco ho okamzite trestat tym, ze niektory ludia budu mat pred nim snad i o 3 picky viac podla tvojej varianty? na toto skutocne nevidim dovod, suhlasim proste s tym, ze to mozme losovat 1-6 a 7-12 a ti co nedali PO dostanu i v tomto drafte dalsi bonus v podobe par spotov pred tymi co hrali PO...je mi ale proti srsti davat slabsim timom, timom co sa orientuju na prospecty co su jednou nohou v MLB a netrpezlivcom vyhodou v podobe viacerich pickov kym sa niekto co trafil prospecta dostane vobec na rad... sankcionovane uspechu prilis velkymi danami je celkom obohrata pesnicka v cesko slovensku....

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 19:56 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
Ohledně odebírání pořadí souhlasím s tím, co tu napsali orli, Chazy, Wizardos... Jak jsem říkal už včera, přijde mi jako logická varianta odebírat volby od posledních kol a nemám k tomu, co bylo řečeno, dál co dodat.

K tomu pravidlu, že musí být v jeden okamžik maximálně 5 chráněných prospectů na tým, můžu jenom zopakovat, že opak bych považoval za otevřená vrátka ke zneužití a obcházení pravidel. Čistě teoreticky by někdo sérií trejdů mohl dosáhnout toho, že bude pod jeho jménem současně psáno třeba 10 prospectů a mně přijde krajně nefér, aby někdo mohl všem ostatním blokovat víc než stanovených 5 (a to, že by to bylo "jen" v průběhu sezóny a před další by si to stejně musel omezit, na tom nic nemění - vždyť přece právě v průběhu sezóny je někdo může chtít picknout).

Tak, jak jsme to včera v diskusi s orlim vyřešili, se mi to zdá optimální: pokud budeš mít v danou chvíli míň než 5 chráněných prospectů, tak můžeš od druhého získat víc prospectů, jestliže celkově nepřekročíš počet 5. No a jinak prostě buď do balíku trejdu přihodíš svého nejslabšího prospecta (jak už to teď z technických důvodů v některých typech trejdů je třeba s picky v příštím draftu), anebo se vzdáš práva chránit prospecta, kterého už v tu chvíli máš na rosteru. Poskytuje to dostatečnou volnost, a přitom není prostor ke zneužití.

A samozřejmě je potřeba si uvědomit, že se tohle všechno využije naprosto minimálně, jestli vůbec. Je to jen pojistka, aby v pravidlech jako celku nebyly mezery.

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 19:58 
Stálý hráč
Stálý hráč

no Wizardos má to obrácený pořadí draftu, je na konci. Což je naprosto normální a všude nastavená daň za úspěch, i když to neni nic drastickýho... je to prostě tradice

u těch Prospectu, trestat úpěch z minulé sezony.. jak velký to bude trest? Rozdíl v prospectch na draftu zas tak brutální není... Navíc když si 3 necháš, všechny nezahodí skoro nikdo, někdo si naopak nechá všech 5 třeba. Takže na draftu i když budeš mít jakože 4 a 5.kolo, budeš mít v pořadí 20 pick,... což je vlastně reálně 2.kolo (kdybys bral v potaz že se zůčastní všichni všech kol, ale to se asi nestane). Dejme tomu teda 2,3 kolo...

Prostě tak velký problém bych v tom neviděl, a příde mi v pořádku dát větší šanci, lepší místo na draftu, těm co netrefili nic...

Ale to je asi prostě moje mentality, nikdy mě nebavili hry kde jsem dominoval... mám rád vyrovnaný, férový boj

uvidíme co hlasování... já svůj názor řekl, je to na ostatních

Naposledy upravil nerazzurro dne pondělí 11. únor 13, 20:00, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: pondělí 11. únor 13, 20:00 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
nerazzurro píše:
Prostě tak velký problém bych v tom neviděl, a příde mi v pořádku dát větší šanci, lepší místo na draftu, těm co netrefili nic...

Ale to je asi prostě moje mentality, nikdy mě nebavili hry kde jsem dominoval... mám rád vyrovnaný, férový boj

Já jsem přece zastáncem toho, aby se udržovala vyrovnanost ligy a nepostupujícím do playoff se pomohlo lepšími pozicemi v draftu - jak v normálním, tak u prospectů. V předchozí diskusi ti tady přece ostatní jasně zdůvodnili, že právě tím, co navrhuješ, by se tahle pomoc v reálu mohla naopak dost zásadně omezit nebo dokonce převrátit.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 237 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 24  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]