ale ty si normalne sam sebe protirecis...ale je mi to ako jedno, podstatne je toto:
Citace:
Takže má 5 TOP Prospectů dohromady ze dvou draftů!
vies o kolko sa vdaka tomu ze ma 5 top prospectov zlepsil jeho tim? PRESNE o 0 %, pretoze vsetci ti 5 mozu byt busty...ale vobec ze niekto bude mat 5 top prospectov, to je pravdepodobnost asi tak hm... 0,0001 percenta???
Citace:
Čili má jen 2 TOP Prospecty
vies co moze znamenat toto? ze dotycny ma nadraftovaneho Stantona s Longoriou...
tak ako mi chces prosimta na zaklade pravdepodobnsoti uz sankcinovat??? ked je solidna sanca ze tych 5 top prospectov moze byt menej prinosnych nakoniec ako tie 2 prospecty co ma druhy tim???
ale proste nechapes, nechapes, a nie si ocohotny to pochopit...
spominal si ze chces aby sa poradie v drafte neobracalo kazdym druhym kolom, prosim, mozme to zaradit do hlasovania, pokial hovorim za seba, nemam s tym problem... timy z NePO ziskaju este o kusok viac, budu mat kazde kolo lepsi vyber ako timy co boli v PO, ale hlavne sa zachova princip ze nebudeme sankcionovat iba podla nejakych rebrickov BA ktore pri vsetkej snahe o predpovedanie buducnosti sa k vacsej presnosti ako 25 percent nedostanu....lebo sakra PROSPECTI