Právě je neděle 24. listopad 24, 15:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Trade Block 2013
PříspěvekNapsal: úterý 06. srpen 13, 13:28 
Veterán
Veterán

Oblíbený tým: Houston Astros
jirka11 píše:
Bez urážky tady asi platí pravidlo Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde. Já nikdy trejdy nevetuji, protože věřím, že tu jsou slušní hráči, kteří hrají fair play. Taky jsem mohl napsat o trejdu Almory a Starlinga, že je to ojebávka ale neudělal jsem to.
Taky sem můžu hodit statistiku Trumba : Mark Trumbo's last 55 games: 213/270/435, ale je to úplně k ničemu, protože je všechno relativní, a jestli si někdo myslí, že ví kdo má být jasnej keeper a ne, tak je blázen.

Já ale tebe ani pupka bít nechci. Oba přece víme, že Donaldsonovi je 27, v první polovině letošní sezóny sbíral hlavně pěkný množství RBI, ale je to hráč z FA a tam se taky s hodně vysokou pravděpodobností (IMHO minimálně 80%) maximálně v rámci několika týdnů vrátí. Průměr .294 má jen díky BABIPu .330 a ve slumpu je už v podstatě měsíc, což s ohledem na to, že jeho "kvalitní kariéra" předtím trvala 3 měsíce, není tak úplně něco, nad čím jde mávnout rukou.

PříspěvekNapsal: úterý 06. srpen 13, 17:54 
V lineupu MLB
V lineupu MLB

Oblíbený tým: Oakland Athletics
Nero, dík, ale mě se ten trejd týká asi jen v tom smyslu, že obsahuje dva mý oblíbence, jinak já sám jeho součástí nejsem :)

Donaldson za Lynna - vetovat nebudu. V Donaldsonovi naprosto s přehledem vidím keepera, v první polovině sezony byl rozjetej skoro na MVP, teď je ve slumpu, což ale dávám dost za vinu zranění, se kterym hraje (a že hraje každej zápas). Je z něj prostě nejlepší oaklandskej pálkař (ok, to eště nemusí nutně nic znamenat, ale i tak :)) a vidím v něm potenciál navázat na výkony, který pravidelně předváděl ještě nedávno. Ano, Lynn má o něco málo vyšší hodnotu, což vyrovnává draft pick, čili já osobně nevidim problém.

Hamilton + Cliff za Trumba - vetovat nebudu. Jasně, na první pohled chazy jednoznačně získává, ale z pohledu keeperu mi to celkově příde v pohodě.

Samozřejmě chápu, že na to muže mít někdo odlišnej názor, ale pro mě tohle nejsou nesmyslný trejdy, takže to s klidnym srdcem necham bejt.

PříspěvekNapsal: úterý 06. srpen 13, 18:51 
Stálý hráč
Stálý hráč

Oblíbený tým: Tampa Bay Rays
jo aha Miky já myslel že si to ty :D, a on je to pupek... už sem zmatenej, probíhá toho teď dost a ještě sem byl na mobilu :D... každopádně to nic nemění

PříspěvekNapsal: úterý 06. srpen 13, 19:14 
Stálý hráč
Stálý hráč

a co má Rangeri znamenat hráč z FA? když nebyl draftovanej tak to znamená že je salát nebo co?

co Puig, Myers, Corbin? taky byli FA

PříspěvekNapsal: úterý 06. srpen 13, 19:48 
Veterán
Veterán

Jako obvykle si vyzobneš z kontextu jen to, co se ti hodí :E S dovolením si přečti slova následující po "ale je to hráč z FA" v tom, co jsem psal, třeba něco pochopíš, i když u tebe by to byl spíš zázrak.

PříspěvekNapsal: úterý 06. srpen 13, 20:03 
Stálý hráč
Stálý hráč

Ranger píše:
Jako obvykle si vyzobneš z kontextu jen to, co se ti hodí :E S dovolením si přečti slova následující po "ale je to hráč z FA" v tom, co jsem psal, třeba něco pochopíš, i když u tebe by to byl spíš zázrak.

hm tak má horší měsíc, má snad držet pořád stejnou formu abys uznal že je dobrej?
a ještě hraje se zraněnim

Když si vezmu Lynna, tak tam taky nic extra nevidim, ERA a WHIP nic světobornýho, káčka dobrý.... a W/L to nic neznamená, příští sezony to klidně může mít naopak - viz letos Sale, loni Cliff Lee a to s daleko lepší ERA...
neni to nic extra, podobná kategorie jako Donaldson

a jestli má Donaldson být FA, tak co potom Tim Lincecum, kterej kazí všechno krom K :mrgreen:

PříspěvekNapsal: úterý 06. srpen 13, 20:18 
Veterán
Veterán

Já u ostatních nemám problém s tím, pokud někdo nepovažuje Donaldsona za - z fantasy hlediska - nulu, která zanedlouho bude všude na FA. U tebe ale ten problém speciálně mám, protože ty jsi ten, kdo se mi vysmívá za to, že si nechávám Headleyho potom, co se mu povedla jedna sezóna. Donaldsonovi se totiž zatím povedly tři měsíce :)

PříspěvekNapsal: úterý 06. srpen 13, 22:46 
Stálý hráč
Stálý hráč

ach Rangeri, však sranda ne? je to každej den na chatu stejný.... :E

PříspěvekNapsal: úterý 06. srpen 13, 23:22 
Veterán
Veterán

Sranda musí bejt, to neříkám... A uznávám, že bez tebe by byla zábavnost fóra výrazně nižší :E Ale prostě si protiřečíš moc často :nevim:

PříspěvekNapsal: neděle 11. srpen 13, 08:32 
Stálý hráč
Stálý hráč

poslední den pro trades, a je na to den jako stvořený... tak kdo chce ještě před Play off posílit něco?

Nabízím...
Victor Martinéz (C,1B)
Nick Markakis (RF)
Miguel Gonzalez (SP)
Dan Haren (SP)
Roy Halladay (SP)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]